The 3DS/Wii U kortingen verwijderd uit My Nintendo

The 3DS/Wii U kortingen verwijderd uit My Nintendo

My Nintendo is een online service waarmee Nintendo 3DS / Wii U / Switch / mobiele bezitters ‘munten’ kunnen verdienen die kunnen worden ingewisseld voor verschillende in-game beloningen.

Deze omvatten prijsverlagingen voor oudere games op de 3DS / Wii U – hoewel dat niet langer het geval lijkt te zijn, zoals opgemerkt door de mensen van Nintendo Wire , de ‘beloningen’ -gedeelte van My Nintendo vermeldt “Nintendo 3DS / Wii U-softwarekortingen” niet langer als inwisselbare items.

Aan het afbouwen

Dit lijkt een stap te zijn van Nintendo om de ondersteuning voor de twee oudere systemen geleidelijk af te schaffen, vooral nu de Nintendo Switch nu de hoofdrol speelt in het bedrijf. We hopen dat er in de toekomst meer Nintendo Switch-beloningen worden geïntroduceerd.

My Nintendo heeft de afgelopen maanden meer fysieke beloningen aan gebruikers aangeboden – wat teruggrijpt op de gepensioneerde Club Nintendo-service van jaren geleden.

My Nintendo staat bekend als gemakkelijk, leuk en lonend

Dankzij My Nintendo is het spelen van games en interactie met Nintendo nog leuker en biedt het de kans om beloningen te ontvangen, zoals in-game content en kortingen. Iedereen met een Nintendo-account kan My Nintendo gratis gebruiken!

Maar iedereen zal de oudere consolesfamilie niet langer opnemen, zo lijkt het.