Yoshi’s Woolly World – Componist deelt ongebruikte tracks

Yoshi’s Woolly World – Componist deelt ongebruikte tracks

Tomoya Tomita, componist voor Yoshi’s Woolly World, heeft verschillende ongebruikte muzieknummers uit de game geüpload.

Deze 13 nummers zijn om onbekende redenen nooit in de definitieve release gebruikt, maar dankzij Tomita kun je ze nu zelf horen.

Ongebruikte Yoshi’s Woolly World muziek

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Yoshi’s Woolly World

Yoshi’s Woolly World is een geverfd platformgame dat barst van de kleur en textuur, alleen op de Wii U. Ontdek een materiële wereld met Yoshi, die deze keer volledig uit wol is gemaakt! Gebruik de handelsmerken van Yoshi om allerlei geheimen te ontrafelen en verzamelobjecten op te sporen: manden afrollen met een tik van Yoshi’s tong, werp garenballen om nieuwe platforms te breien en Flutter Jump naar gebieden die net buiten bereik lijken.

Problemen doemen op op Craft Island!

Op hun eilandparadijs, midden in Handmade Ocean, geniet de Yoshi-clan nog een dag van ontspanning en plezier … totdat die stoute knitwit Kamek op het toneel verschijnt! De gemene slechterik gebruikt zijn magie om de meeste Yoshi’s in garen te veranderen, maar een paar trekken de wol over zijn ogen en jagen hem weg voordat hij nog meer schade aanricht. De overgebleven Yoshi’s werken samen en gaan op weg om hun vrienden te redden!

Ondanks de wollige nieuwe vorm, heeft Yoshi’s een hele breipakket vol tricks, inclusief kenmerkende bewegingen zoals het opslokken van vijanden, Flutter Jumping om hoge platforms te bereiken en items te gooien om vijanden te verslaan of nieuwe paden te openen – behalve in dit avontuur Yoshi pakt Yarn Balls , geen eieren!

Slik vijanden in, maak knopen los of raak Garenmanden om Garenballen te krijgen, gooi ze vervolgens naar vijanden en schakelaars om vooruit te gaan. Ze kunnen zelfs worden gebruikt om in nieuwe platforms te breien als je een omtrek ziet! Yoshi kan ook in verschillende vormen draaien, zoals motoren, vliegtuigen en mollen, om door verschillende gebieden te navigeren.

Collectibles

Er zijn verzamelobjecten verspreid over elke baan en ze zijn niet altijd gemakkelijk te herkennen! Terwijl glanzende kralen overal zijn, zijn andere items verborgen. Druk tegen verdacht ogende muren om ze terug te duwen en nieuwe gebieden te onthullen, het landschap te ontknopen om geheimen te zoeken en werp garenballen om onzichtbare items te onthullen. Verzamel smileybloemen om nieuwe banen te ontgrendelen, Wonder Wool om Yoshi-vrienden te redden en nieuwe Yoshi-patronen te krijgen om mee te spelen, of Stamp Patches om stempels te verdienen voor gebruik op Miiverse!

Werk samen met een vriend of familielid om samen van het avontuur te genieten in lokale coöperatieve multiplayer. Door samen te werken, kunnen twee spelers meer terrein afleggen wanneer ze op zoek zijn naar items of tegen vijanden vechten. Je kunt elkaar ook helpen nieuwe hoogten te bereiken: stuiter op elkaar voor een extra boost, of gooi je vriend als een garenbal naar moeilijk bereikbare gebieden!

Iedereen kan plezier hebben met wol! Geniet van een traditionele Yoshi-ervaring met de klassieke modus of speel zonder druk in de zachte modus. In Mellow Mode krijgt Yoshi een paar vleugels en kan ze in de lucht vliegen, en gezondheidsharten zijn er in overvloed. Als je het nog steeds moeilijk hebt, kun je na vijf pogingen op een baan ook een Onoverwinnelijkheidsei krijgen, dat je beschermt tegen aanvallen van de vijand.

amiibo’s kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in Yoshi’s Woolly World. Compatibele amiibo kan worden afgespeeld op het NFC-touchpoint van de Wii U GamePad om met Double Yoshi te spelen in de modus voor één speler, een Yoshi-patroon op te slaan in de amiibo of Yoshi-patronen te ontgrendelen op basis van andere beroemde personages!

Ontdek een wonderlijke wollige wereld, spoor tonnen verzamelobjecten op en red de Yoshi-clan in Yoshi’s Woolly World, alleen op Wii U!

Kenmerken

  • Ontdek een materiële wereld, gebruikmakend van Yoshi’s handelsmerken om knopen los te maken en heel veel geheimen te ontrafelen!
  • Werk samen en geniet van het avontuur samen in een lokale coöperatieve multiplayer voor twee spelers
  • Geniet van een traditionele Yoshi-ervaring met de klassieke modus of speel zonder druk in de zachte modus
  • Je kunt amiibo gebruiken om nieuwe Yoshi-patronen op basis van andere personages te ontgrendelen, of tegelijkertijd met twee Yoshi’s spelen!
Ad