New Super Mario Bros. Wii – Japan exclusief arcadespel gedumpt

New Super Mario Bros. Wii – Japan exclusief arcadespel gedumpt

Wist je dat er een spel is dat lijkt op New Super Mario Bros. Wii en dat in speelhallen kan worden gespeeld? De Wii-platformgame waarop de arcadegame is gebaseerd, is alleen in Japan gepubliceerd en de gameplay van de arcadegame verschilt aanzienlijk van die van de Wii-platformgame.

Zelfs Nintendo had niets te maken met de totstandkoming van dit spel. Het was echt Capcom dat hiervoor verantwoordelijk was.

Het was vrij moeilijk om beelden van de game, die de naam New Super Mario Bros. Wii Coin World draagt, op te sporen. Dat gaat echter heel snel veranderen. Je moet weten dat enthousiastelingen informatie over de game op internet hebben gelekt. Als direct gevolg hiervan is er al een video van de game op internet gaan circuleren.

video
play-rounded-fill

Over New Super Mario Bros. for Wii

Net als de andere games in de Super Mario Bros.-franchise, is New Super Mario Bros. Wii een platformspel dat wordt gespeeld vanuit een zijwaarts scrollend perspectief. Spelers moeten verschillende vijanden ontwijken en hun sprongen over obstakels timen om door de steeds uitdagender wordende levels van het spel te komen terwijl ze onderweg munten verzamelen. Ondanks het feit dat de game een aantal welverdiende eerbetoon heeft aan eerdere games in de serie in de vorm van klassieke personages zoals Mario, Luigi en twee Toads, evenals herkenbare tegenstanders, geluidseffecten en podia, de game is niet zomaar weer een reis door de geheugensteeg van Mario Bros. Door gebruik te maken van het aanpassingsvermogen en de mogelijkheden van zowel het Wii-systeem als de Wii-afstandsbediening, kan New Super Mario Bros. Wii het klassieke gevoel behouden waar fans zo van zijn gaan houden in de Mario-franchise, terwijl het ook innovatieve nieuwe gameplay-elementen introduceert. Opmerkelijke verbeteringen zijn meer uitgebreide speelfasen en nieuwe power-ups en personages. Gelijktijdige multiplayer is echter verreweg het belangrijkste en in feite spelbepalende nieuwe element dat is toegevoegd.

Een primeur in de branche: ondersteuning voor meerdere spelers tegelijk

Sinds de allereerste Super Mario Bros.-game eind jaren 80 werd uitgebracht en een sensatie veroorzaakte over de hele wereld, hebben spelers die graag wilden meedoen aan de actie, zowel geduldig als angstig, gewacht op hun beurt als de beroemde “speler 2.” Die tijden bestaan ​​niet meer. Spelers van New Super Mario Bros. Wii kunnen nu alleen door de side-scrolling werelden navigeren, net als in eerdere versies van het spel, of ze kunnen maximaal drie andere spelers uitnodigen om zich tegelijkertijd, op hetzelfde niveau, op hetzelfde niveau bij hen aan te sluiten. elk punt in het spel voor de lol dat zowel competitief als coöperatief kan zijn. Het meest recente deel in de meest succesvolle videogameserie heeft een multiplayer-optie die bedoeld is om nog een ander soort familie-entertainment naar huiskamers te brengen en groepen vrienden te betrekken bij razendsnel Super Mario Bros.-plezier.

Optionele controllers toegankelijk via de Wii-afstandsbediening

De Wii-afstandsbediening die wordt gebruikt met New Super Mario Bros. Wii wordt zijwaarts gehouden, wat weer een knipoog is naar de oorsprong van de serie op het Nintendo Entertainment System (NES). Dit maakt gemakkelijke, klassieke invoer mogelijk met behulp van de D-pad om speelbare personages te sturen, de 1-knop om te springen en de 2-knop om projectielen zoals sneeuwballen en vuurballen uit te spugen. Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot power-ups door op een knop te drukken of door met de Wii-afstandsbediening te schudden. Dit is weer een voorbeeld van hoe New Super Mario Bros. Wii met succes traditionele gameplay combineert met eigentijds spelontwerp.

Kenmerken

De videogame New Super Mario Bros. Wii heeft zowel coöperatieve als competitieve gameplay-elementen. Spelers hebben de mogelijkheid om elkaar op te pakken en in veiligheid te brengen of ze in de gevaarlijke situatie te dumpen.

In de multiplayer-modus is ondersteuning voor 2-4 spelers inbegrepen.

Het is mogelijk om de controle over Mario, Luigi en twee Toads over te nemen, naast de vele andere burgers van het Mushroom Kingdom die tijdens het spel gastoptredens maken. Spelers kunnen zelfs verschillende andere Yoshi-personages besturen en hun tong gebruiken om tegenstanders of zelfs andere spelers te verzwelgen.

In sommige delen van het spel gebruiken spelers de bewegingsbesturing van de Wii-afstandsbediening. Als een speler als eerste een wip bereikt, kan hij deze kantelen om zijn personage naar een hoger niveau te laten klimmen, maar dan kan hij hem met opzet in de verkeerde richting kantelen om verwarring te veroorzaken bij de andere spelers.

Een van de nieuwe items is een propellerpak dat, wanneer het wordt gedragen, spelers de lucht in kan lanceren door simpelweg met de Wii-afstandsbediening te schudden. Daarnaast heeft Mario nu de mogelijkheid om zijn uiterlijk te veranderen en Penguin Mario te worden.

Als je in de simultane multiplayer-modus speelt, worden spelers aan het einde van elk level beoordeeld op basis van hun score, het aantal munten dat ze hebben verzameld en het aantal tegenstanders waarmee ze hebben gevochten.

Ad