Battle Axe


Battle Axe

Battle Axe is een arcade top-down hack & slash met hoogwaardige beelden gemaakt door de ervaren pixelkunstenaar Henk Nieborg, getrouw spelmechanica en muziek van de legendarische VGM-componist Manami Matsumae – retro-gamers verheugen zich!

Zolang u en uw volk zich kunnen herinneren, wordt uw vaderland Mercia in de tirannieke greep van “Etheldred” gehouden; een despotische tovenares in de verre ijzige woestenij in het noorden.

Elke zeven jaar stuurt ze haar legers naar het zuiden om inwoners uit elke township uit te kiezen die aan een leven van slavernij zullen worden onderworpen, en er wordt nooit meer iets van hen vernomen. Er wordt een oproep gedaan naar kampioenen in het hele land om hen te smeken een einde te maken aan haar heerschappij.

Een elf, een tovenaar en een plunderaar beantwoorden de oproep. Sluit je aan bij deze groep helden op hun zoektocht om het kwaad voor eens en voor altijd van het land te overwinnen!

  • Plezier met pixelkunst – een avontuur voor liefhebbers van pixelkunst, met prachtig ontworpen personages en omgevingen om bij elk frame van te genieten
  • Hack ‘n’ slash-avontuur – vertrouwd en toch nieuw leven ingeblazen, dankzij nieuwe gameplay-elementen, verbeterde besturing en pixel-perfecte animaties
  • Geniet van een tijdloze melodie – een voortreffelijke soundtrack van de legendarische componist Manami Matsumae
  • Solo of coöp – kies uit drie zeer gedetailleerde helden om mee te beginnen tijdens je zoektocht, alleen of met een vriend in lokale coöp.

Release info - Battle Axe


Release datum
22-04-2021

Uitgever
Numskull Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAXU6A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, dutch, english, french, german, italian, japanese, portuguese, spanish

Genres
arcade

Prijzen van Battle Axe op de Nintendo Switch eShop

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
US$39.95
N/A
N/A
N/A
N/A
52,45 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$799.00
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
R$209.00
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad