Battle Axe – Eerste 21 minuten

Battle Axe – Eerste 21 minuten

Zal Battle Axe op Nintendo Switch het arcade-plezier heroveren dat het in het verleden heeft geleverd? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 21 minuten bekijken.

In Battle Axe vechten maximaal twee spelers tegen kwade hordes als een elf, een tovenaar en een plunderaar!

video
play-rounded-fill

Over Battle Axe

Battle Axe is een arcade top-down hack & slash met hoogwaardige beelden gemaakt door de ervaren pixelkunstenaar Henk Nieborg, getrouw spelmechanica en muziek van de legendarische VGM-componist Manami Matsumae – retro-gamers verheugen zich!

Zolang u en uw volk zich kunnen herinneren, wordt uw vaderland Mercia in de tirannieke greep van “Etheldred” gehouden; een despotische tovenares in de verre ijzige woestenij in het noorden.

Elke zeven jaar stuurt ze haar legers naar het zuiden om inwoners uit elke township uit te kiezen die aan een leven van slavernij zullen worden onderworpen, en er wordt nooit meer iets van hen vernomen. Er wordt een oproep gedaan naar kampioenen in het hele land om hen te smeken een einde te maken aan haar heerschappij.

Een elf, een tovenaar en een plunderaar beantwoorden de oproep. Sluit je aan bij deze groep helden op hun zoektocht om het kwaad voor eens en voor altijd van het land te overwinnen!

  • Pixelkunstplezier – een avontuur voor liefhebbers van pixelkunst, met prachtig ontworpen personages en omgevingen om van te genieten bij elk frame
  • Hack ‘n ’slash-avontuur – vertrouwd en toch nieuw leven ingeblazen, dankzij nieuwe gameplay-elementen, verbeterde bedieningselementen en pixel-perfecte animaties
  • Geniet van een tijdloze melodie – een voortreffelijke soundtrack van de legendarische componist Manami Matsumae
  • Solo of coöp – kies uit drie zeer gedetailleerde helden om mee te beginnen tijdens je zoektocht, alleen of met een vriend in lokale coöp

Battle Axe komt op 29 april 2021 naar de Nintendo Switch voor $ 29,99.