Dynasty Warriors 9 Empires


Dynasty Warriors 9 Empires

Een nieuwe release voor de “Empires”-serie, waarmee gebruikers kunnen genieten van zowel de spanning van één-tegen-duizend-actie als de complexiteit van landveroverende simulatie!

DYNASTY WARRIORS 9 Empires-punten

Beveel je legers vrijelijk! Spannende kasteelbelegeringen!

Gevechten zijn geëvolueerd van de “Battles” van vorige games naar “Castle Sieges” die plaatsvinden in het gebied rond elk kasteel. Gebruik in een altijd veranderende omgeving sluwe planning en militaire macht om te genieten van deze nieuwe stijl van vechten, waarbij de grootste vraag is: “Wat is de beste manier om dit kasteel in te nemen?”

Politiek systeem, waar het karakter en het vertrouwen van een officier het land kan versterken.

In de politiek zullen de keuzes van en de interacties tussen officieren de fundamenten van een strijdmacht bepalen. Spelers kunnen verschillende levensstijlen ervaren door te spelen als heersers, generaals, niet-aangesloten officieren en meer. Bovendien zullen de interacties van een officier met andere officieren helpen om het land waar ze deel van uitmaken te versterken.

Leef dramatisch! De geëvolueerde “Bewerkingsmodus”.

De game bevat de bewerkingsmodus, een favoriet uit de serie. Spelers kunnen hun eigen douanebeambten maken uit een breed scala aan onderdelen.

Met de 94 Musou Officers en meer dan 700 Generic Officers die in DYNASTY WARRIORS 9 voorkomen, kunnen spelers hun eigen Dynasty Warriors-ervaring dramatischer invullen.

Opmerking: de DYNASTY WARRIORS 9 Empires Deluxe Edition wordt ook verkocht. Bevestig uw product op het moment van aankoop.

Release info - Dynasty Warriors 9 Empires


Release datum
2022-02-15 00:00:00

Uitgever
KOEI TECMO EUROPE

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACYAZN3F

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
action, simulation, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Dynasty Warriors 9 Empires