Dynasty Warriors 9 Empires – Launch trailer

Koei Tecmo heeft een launch video uitgebracht voor Dynasty Warriors 9 Empires, het nieuwste deel in de Warriors-serie, om het debuut te vieren. De game is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Dynasty Warriors 9 Empires

Maak een stempel op het slagveld met je leven!

Een nieuwe aflevering in de “Empires”-serie die de opwinding van gevechten van één tegen duizend combineert met de complexiteit van simulatie van natieverovering!

Functies

  • Beveel je leger vrijelijk! Kasteelbelegeringen zijn spannend!
  • Gevechten hebben zich ontwikkeld van de ‘Battles’ uit eerdere games tot ‘Castle Sieges’ die plaatsvinden in het gebied rond elk kasteel. Gebruik slimme strategie en militaire macht om te genieten van deze unieke vorm van oorlogvoering waarbij het belangrijkste punt is: “Wat is de beste methode om dit kasteel te veroveren?” in een steeds veranderende omgeving.
  • In een politiek systeem kan de reputatie en betrouwbaarheid van een officier de natie helpen.
  • De beslissingen en interacties van officieren zullen de basis vormen voor een macht in de politiek. Spelers kunnen de rol van heersers, generaals, niet-gelieerde functionarissen en anderen op zich nemen om een ​​verscheidenheid aan levensstijlen te ervaren. Bovendien zullen de contacten van een officier met andere officieren bijdragen aan de algehele kracht van het land waarin ze dienen.
  • Leef het leven ten volle! “Bewerkingsmodus” is gevorderd.
  • Bewerkingsmodus, een serienietje, is inbegrepen in de game. Spelers kunnen hun eigen douanebeambten samenstellen uit verschillende componenten.
  • Spelers kunnen hun eigen Dynasty Warriors-ervaring drastischer creëren met de 94 Musou Officers en meer dan 700 Generic Officers die debuteren in DYNASTY WARRIORS 9.

In de Nintendo Switch eShop is de game beschikbaar in zowel fysieke als digitale formaten. De game heeft ook een gratis demo die toegankelijk is in de eShop.