Dream Trigger 3D


Dream Trigger 3D

Ga op in de kleurrijke en explosieve wereld van Dream Trigger 3D, een titel die constante schietactie naar de Nintendo 3DS brengt.

In dit spel mag je tien adembenemende 3D-omgevingen betreden en de aanvallen van je vijanden een halt toeroepen, voordat ze je onder de voet lopen. Met vijftig levels en meer dan honderd uitdagingen is de arcadeactie zo goed als oneindig!

Om je vijanden uit de weg te blazen, moet je eerst je sonarbommen inzetten om ze te vinden. Vervolgens kun je ze aan gruzelementen knallen en toekijken hoe ze veranderen in kleurrijke 3D-patronen. De visuele ervaring van ontploffende vijanden, het vernuftige levelontwerp en de betoverende soundtrack zorgen voor een veelzijdige 3D-ervaring die de zintuigen streelt.

Deze verbluffende combinatie van kleur en licht zul je aantreffen in alle drie de spelstanden van Dream Trigger 3D. Elk speltype heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Zet in je eentje je tanden in de spelstanden World Play, Free Play en Time Attack, of neem het in de Versus-stand op tegen een vriend die ook een exemplaar van Dream Trigger 3D bezit. Met twee spelers verandert Dream Trigger 3D in een uitdagende wedstrijd, waarin jij en je rivaal het uitvechten om de meeste punten te behalen door vijanden uit te schakelen en elkaar tijdelijk te ontwapenen.

Bereid je voor op een avontuur waarin kleur, geluid en onophoudelijke actie samensmelten tot een 3D-ervaring om van te watertanden!

  • Ga op in de arcadeachtige schietactie in tien verschillende omgevingen. Verover vijftig levels en probeer honderd uitdagingen te voltooien.
  • Kleurrijke 3D-beelden slepen je mee in een wereld die ontworpen is om je versteld te doen staan. Geniet tijdens het spelen van de betoverende soundtrack en het vernuftige levelontwerp.
  • De verschillende spelstanden zorgen ervoor dat de actie nooit zal vervelen. Zet je tanden in de drie solostanden of daag een vriend met Dream Trigger 3D uit in de uitdagende meerspelerstand.
Ad