LEGO® Pirates of the Caribbean The Video Game


LEGO® Pirates of the Caribbean The Video Game

Ahoy maatjes! Disney Interactive Studios en TT Games nodigen je uit om de zeilen te hijsen en het anker te lichten voor een avontuur op open zee met LEGO® Pirates of the Caribbean The Video Game op de Nintendo 3DS.

Met alle zwaardvechtactie die je gewend bent van de Pirates of the Caribbean-films gegoten in LEGO vorm, neemt dit nieuwe avontuur in deze serie je mee op een enerverende reis vol list en bedrog en zwaardgevechten! Begrepen?

De romp van dit piraten actie/avontuur zit tot de nok toe vol met gevechten, puzzels en ontdekkingstochten. Op je reis kom je langs bekende scènes uit de films die met liefde zijn omgevormd in de humoristische LEGO-stijl. In meer dan 20 levels reis je door deze geliefde locaties uit de films en beleef je al die memorabele momenten opnieuw, maar deze keer vanuit de kapiteinstoel! Als een gepokte en gemazelde piraat ben je op zoek naar schatten die je wilt hebben, zolang je ze kunt vinden. Gebruik al je vernuft om geheimen, schatten en hebbedingetjes te vinden…

In het spel kom je 70 bekende helden en schavuiten uit de films in LEGO-miniatuurvorm waaronder de beruchte kapitein Jack Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swann, kapitein Barbossa en vele anderen! Elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden en voorkeurswapens. Waar de ene gewoon niet zonder een pistool of geweer kan, kan een ander alleen maar uit de voeten met een oud, vertrouwd en vooral verroest zwaard. De intense zwaardgevechten in een wereld vol bier, goud en schitterende zwaarden voelen vernieuwd aan met die unieke LEGO-draai.

In de verhaalstand volg je de koers van kapitein Jack Sparrow in zijn queeste door de vier Pirates of the Caribbean-films. In de Free Play-spelstand breid je de bemanning verder uit en ga je in reeds bezochte gebieden op zoek naar vergeten schatten en eeuwige roem. Maar wat heb je aan je buit als je het niet uitgeeft? Je kunt je schatten die je hebt verzameld verzilveren in de Souvenir Shop om zo personages te verkrijgen voor Free Play en ook om hints en andere extra’s te kopen!

Met de Nintendo 3DS kunnen spelers Play Coins inwisselen om nieuwe personages vrij te spelen en kunnen de degens gekruist worden met andere spelers in Pirate Duels via StreetPass. Het enige wat je hoeft te doen is een serie aanvallen en blokkeringen te kiezen voor jouw LEGO-piraat. Wanneer je andere spelers ontmoet zal een gevecht uitgevochten worden. Wanneer je wint is een stapel ervaringspunten jouw winst!

Wanneer dit alles je in de verleiding heeft gebracht om te kiezen voor een piratenleven, dan is het tijd om het ruime sop te kiezen met LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game op de Nintendo 3DS.

  • Met wel 70 personages en bekende locaties uit de filmserie
  • Ontdekkingen, gevechten en puzzels staan voor je klaar in 20 actievolle speelvelden
  • Je kunt uren gaan genieten op je zoektocht naar schatten, geheimen en hebbedingetjes die verstopt zijn in vernuftige plekjes door het gehele spel
  • Gebruik Play Coins en Pirate Duels met StreetPass voor nog meer schatten!