Naruto Shippuden: The New Era


Naruto Shippuden: The New Era

Zet je schrap voor de ontembare Naruto, als hij op de Nintendo 3DS een nieuwe dimensie betreedt.

Voor het eerst maakt Naruto de overstap naar stereoscopische 3D, in een avontuur waarin de bekende waanzinnige gevechten worden gecombineerd met een intrigerende verhaallijn. Naruto-fans vinden in deze titel alles wat ze van de serie verwachten en meer, dankzij de nieuwe mogelijkheden van de Nintendo 3DS.

Het avontuur begint als de vijf landen op voet van oorlog staan. Naruto probeert het tij te keren door te achterhalen waar de onrust door wordt veroorzaakt. Misschien heeft het conflict te maken met het bizarre gedrag van de vijf Kages? Deze krachtige en mysterieuze krijgers verschijnen voor het eerst in een Nuruto-spel.

Tijdens je reis bestuur je Naruto en zijn bondgenoten uit Leaf Village in negen verschillende gebieden. Naarmate je verder komt in het spel zullen meer levels worden ontsloten, tjokvol vijanden om te bevechten en geheimen om te ontrafelen. Terwijl je door de platformlevels rent en springt, zie je Naruto’s wereld als nooit tevoren. De 3D-beelden brengen de personages en gebieden tot leven, terwijl je je tegenstanders met je bekende ninja-moves verplettert en het opneemt tegen krachtige eindbazen.

Naruto Shippuden: The New Era maakt gebruik van de gyrosensor van de Nintendo 3DS, waardoor je aanvallen kunt ontwijken door het systeem op het juiste moment te kantelen. Het voelt alsof je onderdeel bent van het spel, en je moet reageren met de reflexen van een ninja! De gevechten worden nog spannender doordat je bondgenoten te hulp kunt roepen. Selecteer drie personages uit een groep van tien, die je in de levels te hulp kunt roepen. Kies de juiste bondgenoot op het goede moment voor een strategische voorsprong op je tegenstander.

Als extra reden om elke hoek grondig te doorzoeken, wordt Naruto’s rivaal, Sasuke, als speelbaar personage vrijgespeeld als je hem in elk level vindt. Bovendien worden spelers getrakteerd op een splinternieuwe vrouwelijke ninja met de naam Malice. Tel hierbij op dat Naruto de Sage-stand kan gebruiken als de speciale meter is gevuld – om in een krachtigere versie van zichzelf te veranderen – en je hebt een Naruto-spel waar zelfs de meest veeleisende anime-fan een gat van in de lucht springt!

Spelers kunnen in het spel allerlei speciale voorwerpen vrijspelen, dankzij de camera’s van het Nintendo 3DS-systeem. In de weergavestand Sharingan voorziet de camera alles wat je bekijkt van een roodfilter, waardoor je de geheime codes kunt ontcijferen die de uitgever, 505 Games, via verschillende publicaties en hun website naar buiten zal brengen. Dit alles geeft je toegang tot nog meer Naruto-goodies!

Ervaar Naruto op een nieuwe manier in zijn allereerste 3D-avontuur: Naruto Shippuden: The New Era voor Nintendo 3DS.

  • Speel een Naruto-avontuur voor het eerst in 3D, en versla de vijanden die je tijdens het verkennen van de levels tegenkomt.
  • Gebruik de gyrosensor van de Nintendo 3DS om vijandelijke aanvallen te ontwijken en speel speciale onderdelen vrij met de camera.
  • Speel Sasuke vrij als speelbaar personage, ontmoet een nieuwe ninja met de naam Malice en kies strategische bondgenoten om je bij te staan in het gevecht.
Ad