SAMURAI WARRIORS: Chronicles


SAMURAI WARRIORS: Chronicles

Maak je klaar om gevechten een nieuwe vorm van diepgang mee te geven met het actie-avonturenspel SAMURAI WARRIORS: Chronicles voor Nintendo 3DS.

De actiespellen uit de WARRIORS-serie draaien volledig om het plezier en de spanning van veldslagen met ontelbare vijanden. Vecht in je eentje tegen duizend vijandelijke krijgers tegelijk, terwijl je profiteert van de simpele en intuïtieve besturing. De SAMURAI WARRIORS-spellen spelen zich af tijdens de historische periode van oorlogvoerende staten in Japan. Je stapt in de schoenen van Samurai-generaals die eeuwen geleden echt hebben geleefd. Je kunt je spannende rol als bevelhebber nu in stereoscopisch 3D ervaren, waardoor je het gevoel krijgt midden in het strijdgewoel te staan en je favoriete officieren tijdens gespreksscènes nog realistischer ogen.

In SAMURAI WARRIORS: Chronicles concentreert het verhaal zich op twee centrale personages, elk met zijn eigen wapens en speelstijlen. De beslissingen die je maakt veranderen de manier waarop het verhaal zich ontvouwt, waardoor je deze historische periode echt op je eigen manier beleeft. Voor de eerste keer in de serie kun je vier verschillende personages besturen tijdens de gevechten! Dankzij de intuïtieve besturing via het touchscreen kun je in het heetst van de strijd direct van personage wisselen of je strategie bepalen.

Om in SAMURAI WARRIORS: Chronicles als overwinnaar uit de strijd te komen, moet je een goede krijger en een gewiekste leider zijn. Houd het moreel van de vijandelijke troepen in de gaten en plaats tactische aanvallen om ze te demoraliseren en te verzwakken. Maak slim gebruik van de personagespecifieke Battle Skills om een strategisch voordeel te behalen voor je troepen of laat krijgers met aansluitende Battle Skills samenwerken voor een vernietigend resultaat! Stuur onspeelbare personages op missies om je inzet op het veld te ondersteunen, zodat je je kunt concentreren op de strategie van je eigen aanvallen en glorieuze overwinningen in de wacht kunt slepen!
 
Via StreetPass kun je automatisch met andere spelers vechten en voorwerpen verdienen die te gebruiken zijn in het hoofdspel, door simpelweg je Nintendo 3DS-systeem met je mee te nemen.

Door de talloze verhaallijnen die veranderen op basis van je keuzes in het spel, kun je meer dan 50 uur genieten van de spanning die SAMURAI WARRIORS: Chronicles je biedt. Via SpotPass zijn nog meer scenario’s te downloaden voor een lange en vruchtbare carrière als bevelhebber!

  • Bestuur vier verschillende personages tijdens gevechten. Wissel direct van personage door op de pictogrammen op het touchscreen te tikken.
  • Ervaar de spanning van de periode van oorlogvoerende staten in stereoscopisch 3D.
  • Speel StreetPass-gevechten om voorwerpen te winnen die je kunt gebruiken in het hoofdspel, of download extra scenario’s via SpotPass.
  • Meer dan 50 uur aan uitdagingen om je in vast te bijten.
  • Download extra scenario’s voor SAMURAI WARRIORS: Chronicles via SpotPass!
  • Waag je aan virtuele gevechten via StreetPass en verdien verbeterde wapens, door vier krijgers en een militaire formatie te kiezen en andere spelers die je op straat passeert, te verslaan!
Ad