Super Mario Advance


Super Mario Advance

Twee klassiekers, in 1!

Super Mario Bros. 2 en Mario Bros., samen in één Game Pak – en op Game Boy Advance, ze zijn beter dan ooit! Er is al het rennen, springen, springen en veggie gooien dat NES Super Mario Bros. 2 een groot succes maakte, plus nieuwe vijanden en grotere items. En in de bijgewerkte arcade-klassieker Mario Bros. kun je samenwerken of een ruzie krijgen die slechteriken tegenhouden en munten verzamelen. Het komt allemaal neer op geavanceerde Mario-chaos!

– 20 levels van duizeligheid-geteisterde plezier! Speel als Mario, Luigi, Peach en zelfs Toad, elk met unieke ren-, spring- en hefcapaciteiten. Hurl een verbazingwekkende reeks items zoals bommen, schildpad schelpen en POW blokken om vijanden omver te werpen en het pad vrij te maken!

-Twee multiplayermodi voor maximaal 4 spelers! In het spel Single-Pak kunnen maximaal vier apparaten verbinding maken met Game Link-kabels en slechts één Game Pak. In Multi-Pak-spel kunt u maximaal vier Game Boy Advance-systemen aansluiten met Game Link-kabels en één Game Pak per persoon. (Vereist Game Boy Advance Game Link-kabel (s), apart verkrijgbaar.)

-Verhoogd spelen op Game Boy Advance! Het krachtigste handheld-systeem ter wereld biedt heldere, kleurrijke afbeeldingen, meer vijanden op het scherm en verbluffende stemmen en geluidseffecten.