(Her)Ontdek klassieke Mario-avonturen met de Nintendo Switch Online-uitbreidingspas

(Her)Ontdek klassieke Mario-avonturen met de Nintendo Switch Online-uitbreidingspas

Samenvatting:

Stap in de nostalgische wereld van Mario met Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3. Deze geliefde klassiekers, oorspronkelijk uitgebracht voor het Game Boy Advance-systeem, zijn nu beschikbaar voor Expansion Pack-abonnees via de GBA-service. Ga met Mario en zijn vrienden mee op spannende avonturen vol uitdagende levels, iconische vijanden en onvergetelijke momenten.


Klassieke Mario-avonturen op Nintendo Switch

Bereid je voor op een reis door het geheugen terwijl we duiken in het rijk van Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3. Deze tijdloze titels hebben generaties spelers geboeid , en nu, met het Expansion Pack-abonnement, kun je hun magie herbeleven op je Nintendo Switch. Laten we eens kijken naar de verbeterde functies, gameplay-ervaringen en de voordelen om deel uit te maken van deze gamingrevolutie.

video
play-rounded-fill

Super Mario Advance

Super Mario Advance combineert de beste elementen van de originele Super Mario Bros. 2-game voor de NES en voegt spannende verbeteringen toe. Als abonnee van het uitbreidingspakket krijgt u direct toegang tot dit meesterwerk via de GBA-service. Geniet van de nostalgie terwijl je Mario, Luigi, Peach en Toad door de dromerige wereld van Subcon leidt, vijanden bevecht en uitdagende levels overwint. Met verbeterde graphics, besturing en extra content tilt Super Mario Advance het klassieke platformavontuur naar nieuwe hoogten.

Super Mario World: Super Mario Advance 2

Ervaar de iconische Super Mario World als nooit tevoren met Super Mario World: Super Mario Advance 2. Deze verbeterde versie combineert de tijdloze gameplay van de originele SNES-klassieker met nieuwe functies die exclusief zijn voor de Game Boy Advance. Waag je samen met Mario en Luigi door het kleurrijke en uitgestrekte dinosaurusland terwijl ze prinses Peach uit de klauwen van Bowser redden. Ontdek geheime uitgangen, power-ups en verborgen uitdagingen die op je wachten in dit epische platformavontuur.

Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3

Bereid je voor om betoverd te worden door het heerlijke Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3. Dit charmante spel neemt je mee op een boeiende zoektocht terwijl Yoshi en Baby Mario samenwerken om Baby Luigi te redden uit de klauwen van Kamek en Baby Bowser. Met zijn kenmerkende kunststijl en innovatieve gameplay-mechanismen is Yoshi’s Island een echt juweeltje in de Mario-franchise. Ervaar verbeterde beelden, nieuwe levels en bonuscontent, waardoor dit avontuur een absolute traktatie wordt voor zowel fans als nieuwkomers.

Vergelijking met de originele Game Boy Advance-versies

Als je deze games op de originele Game Boy Advance hebt gespeeld, vraag je je misschien af ​​hoe de Switch-versies zich verhouden. Wees gerust, de basisgameplay blijft intact, met behoud van de magie van deze geliefde klassiekers. De Switch-versies bieden echter verschillende voordelen, waaronder verbeterde beelden, soepelere bediening en de flexibiliteit om onderweg of op het grote scherm te spelen. Dompel jezelf onder in de werelden van Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3 als nooit tevoren.

Voordelen van het uitbreidingspakketabonnement

Door je te abonneren op het uitbreidingspakket, krijg je toegang tot een schat aan klassieke Mario-avonturen en tal van voordelen. Je kunt niet alleen het gouden tijdperk van gamen herbeleven met Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3, maar je ontgrendelt ook een reeks extra voordelen. Geniet van de steeds groter wordende bibliotheek met NES- en Nintendo 64-games, cloudopslag voor opgeslagen gegevens en exclusieve aanbiedingen. Het Expansion Pack-abonnement is een toegangspoort tot een wereld van grenzeloze entertainment- en spelmogelijkheden.

Conclusie

Tot slot bieden Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3 een fantastische kans om de klassiekers opnieuw te bezoeken en de magie van Mario op de Nintendo Switch te ervaren. Met het Expansion Pack-abonnement kun je jezelf onderdompelen in deze tijdloze avonturen en genieten van de verbeterde functies, verbeterde beelden en het gemak van spelen op een moderne console. Ga met Mario, Luigi, Yoshi en hun vrienden mee op onvergetelijke reizen vol spanning, uitdagingen en nostalgie.

Veelgestelde vragen:
 • V1: Kan ik Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3 spelen zonder het uitbreidingspakket?
  • A1: Nee, deze games zijn exclusief beschikbaar voor uitbreidingspakketabonnees via de GBA-service. Het abonnement biedt toegang tot een breed scala aan klassieke titels, waaronder deze geliefde Mario-avonturen.
 • V2: Zijn de verbeterde functies in de Switch-versies van deze games de moeite waard om te ervaren?
  • A2: Absoluut! De verbeterde functies, waaronder verbeterde beelden, soepelere bediening en de flexibiliteit van spelen op de Nintendo Switch, tillen de game-ervaring naar een nieuw niveau. Of je nu al heel lang fan bent of nieuw bent in deze games, de verbeteringen maken ze nog leuker.
 • V3: Kan ik deze games onderweg spelen?
  • A3: Ja! Een van de voordelen van de Nintendo Switch is de draagbaarheid. Je kunt Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3 overal spelen, zodat je altijd en overal van deze klassiekers kunt genieten.
 • V4: Zijn er extra voordelen verbonden aan het uitbreidingspakketabonnement?
  • A4: Absoluut! Naast toegang tot deze Mario-klassiekers biedt het Expansion Pack-abonnement een groeiende bibliotheek met NES- en Nintendo 64-games, cloudopslag voor opgeslagen gegevens en exclusieve aanbiedingen. Het is een uitgebreid pakket voor gameliefhebbers.
 • V5: Kan ik mijn originele Game Boy Advance-cartridges gebruiken om deze games op de Nintendo Switch te spelen?
  • A5: Nee, de originele Game Boy Advance-cartridges zijn niet compatibel met de Nintendo Switch. Om te kunnen genieten van Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3 op de Switch, heb je een actief uitbreidingspakketabonnement nodig.
Ad