Super Smash Bros. Melee


Super Smash Bros. Melee

Preview Image

Nintendo’s strijdlustige sterrencast is terug en ze hebben een nieuwe voorraad vechtersbazen meegenomen om eens flink tekeer te gaan op de Nintendo GameCube. Super Smash Bros. Melee is de ultieme vechtgame voor vier spelers vol onvoorspelbare actie en non-stop geanimeerde aanvallen.

Het meest opvallende kenmerk van Super Smash Bros. Melee wordt gevormd door de fantastische beelden. Mario’s overals zijn scherp tot op de klinknagels en de jurk van Princess Peach wappert op realistische wijze in de wind. Bij speciale aanvallen wordt het potentieel van de Nintendo GameCube volledig benut voor spectaculaire lichteffecten en de GameCube kan dit alles met 60 frames per seconde makkelijk aan.

Behalve nieuwe personages bevat Super Smash Bros. Melee ook totaal nieuwe gevechtsarena’s, speelstanden, opties en statistieken. Dankzij de verbeterde stand voor één speler zullen ook gamers die alleen ten strijde trekken zich vermaken. Het grootste deel van Super Smash Bros. Melee sluit naadloos aan bij het origineel voor de Nintendo 64. De personages nemen het tegen elkaar op in interactieve omgevingen. Met behulp van speciale aanvallen en allerlei voorwerpen proberen ze elkaar de afgrond in te werken.

Maar met de nieuwe verdedigende technieken hebben de gevechten er een extra dimensie bij gekregen. In Melee kunnen nu ook aanvallen en projectielen worden ontweken. Alle personages kunnen in de lucht ontwijkende bewegingen maken of met beide benen op de grond opzij leunen voor naderend gevaar. Bovendien kun je de meeste voorwerpen die naar je toe gegooid worden opvangen door vlak voor het voorwerp je raakt op de A-knop te drukken. Alle personages kunnen een beweging maken die lijkt op het schild van Fox door vlak voordat het projectiel inslaat op de schild-knop te drukken.

Naast de traditionele gevechten kunnen gamers kiezen voor nieuwe spelmogelijkheden zoals de Coin Mode (dreunen uitdelen en munten verzamelen), de Tournament Mode (maximaal 64 deelnemers) en nog veel meer.

Ad