TimeSplitters 2


TimeSplitters 2

Preview Image

Wat moet je doen wanneer, uit de toekomst afkomstige, wezens de mensheid van de evolutionaire landkaart dreigen te vegen? Nou, je grijpt natuurlijk de grootste en de gemeenste wapens die je kunt bedenken, en je pompt ze vol lood en jaagt ze terug naar waar ze vandaan komen. Welkom bij TimeSplitters 2. Een first-person shooting game die is volgestouwd met zoveel geweren, granaten en brandende explosies, dat een jaar aan actiefilms uit Hollywood er niets bij is. Het doel: verijdel de acties van de homosapiens hatende, buitenaardse wezens (de TimeSplitters) door de kristallen te stelen die hun tijdpoort aandrijven.

Het echte doel: jouw gezicht in een grote grijns trekken, terwijl je je een weg puzzelt en schiet door tien monsterlijke levels vol met vijanden. De TimeSplitters springen de geschiedenis in en uit om hun boosaardige plan uit te voeren. Elk level speelt zich af in een ander tijdperk. Reken er maar op dat je van het hedendaagse Siberia, waar zombies zich schuil houden onder een kolossaal dammencomplex, naar de 24ste-eeuwse Robot Factory wordt gesleurd, een ingewikkelde metalen omgeving bezaaid met futuristische schilden, en nog verder. Terwijl intelligente missies blijven overheersen in TimeSplitters 2, vormen vliegende kogels de werkelijke ruggengraat van het spel.

Sluipschuttergeweren, vlammenwerpers, automatische plasmageweren, Electro Tools met schichten die angstaanjagend op de muren en de omgeving weerkaatsen… monsters terugjagen en slechteriken afmaken geeft buitengewoon veel plezier. Het perfect ontworpen spel is overgedragen naar één van de Nintendo GameCube’s beste multiplayer standen. Geef tot en met drie van je vrienden er van langs in 16 uitgebreide arena’s, waarvan Deathmatch, Capture-The-Bag en Last Stand slechts drie van de aangeboden standen zijn. Je kunt alles aanpassen: van speelsnelheid tot achtergrondmuziek. En, het is ongelofelijk, je kunt je eigen levels ontwerpen en opslaan met de ingebouwde Mapmaker.

Nieuwe personages, minigames, cheats en meer, wachten om ontsloten te worden door middel van aanhoudend spelen. Maar we garanderen je dat je zo’n stimulans niet nodig hebt om er voor te zorgen dat je om 4 uur ‘s nachts nog vijanden aan flarden aan het schieten bent.

TimeSplitters 2 biedt een bijna perfect spervuur van schurken en kogels. Mis hem niet.

Ad