Abbie’s Farm voor kinderen


Abbie’s Farm voor kinderen

Help Abbie de dieren te voeren of bak een lekkere cake.

De boerderij heeft veel dieren die verzorgd willen worden. Hun voedsel groeit in de tuin en Abbie kan water uit de put halen.

Kinderen leren spelenderwijs wat ze elk dier moeten voeren. Maar maak je geen zorgen als ze een paar dagen geen eten of drinken krijgen – ze kunnen ook voor zichzelf zorgen!

Op de boerderij zijn de volgende plaatsen te bezoeken:

De varkensstal:

De thuisbasis van een gezin van drie varkens, vrolijk stoeiend in de modder, wachtend om geaaid te worden en veel voer te krijgen.

De stal:

Abbie’s geliefde paard woont hier en krijgt graag alle aandacht. De stal is ook waar de boerenkat zijn geluk beproeft bij het vangen van muizen. Ondanks de aanwezigheid van het paard en de kat zijn er veel muizen, die moeilijk te vangen zijn.

De tuin:

Hier groeit al het voedsel voor de dieren op de boerderij van Abbie – wortels, appels, kool, bieten, maïs, gras, aardbeien en meer. Nadat het fruit en andere gewassen zijn geoogst, duurt het even voordat ze weer teruggroeien. De vogelverschrikker houdt stelende vogels weg van de gewassen.

De bron:

Hier haalt Abbie water om bijvoorbeeld aan de dieren te geven. Het afleidingsvermogen en de logica van kleine boeren worden uitgedaagd door alledaagse taken: om bijvoorbeeld water te halen, moet de emmer eerst worden gevonden en vervolgens met de put worden gebruikt.

Het kippenhok:

Drie kippen kakelen de hele dag weg. Af en toe leggen ze een ei, maar alleen als ze goed gevoed zijn. Abbie kan de eieren verzamelen en gebruiken voor bijvoorbeeld een cake.

De windmolen:

Op zonnige dagen droogt Abbie haar wasgoed hier. De wind op het heuveltje is niet alleen goed voor het draaien van de molen. In de molen zelf kan Abbie maïs malen om bloem te maken en er vervolgens heerlijke taarten mee bakken.

The Barn:

De twee schapen van de boerderij leven hier, dartelend in het hooi. Ze kijken er altijd naar uit om Abbie te zien, vooral als ze ze wat te eten geeft.

De weide:

Een boerderij zou geen boerderij zijn zonder koeien. De hele dag grazen er twee in de wei. Abbie kan de koeien melken en de melk gebruiken om bijvoorbeeld mee te bakken. De kat drinkt ook graag melk.

De geitenschuur:

De geit is nog niet zo lang op de boerderij, maar heeft al een paar nieuwe vrienden gevonden – een moedereend en haar kuikens. De geit, eend en eendjes wachten allemaal om gespeeld te worden.

De keuken:

De kachel die in de boerenkeuken staat, is oud, maar doet zijn werk nog steeds erg goed. Als Abbie alle ingrediënten heeft verzameld, kan ze ze in de keuken mengen en een heerlijke appel- of aardbeientaart bakken, waar ze veel energie van krijgt, zodat ze die dag weer wat meer kan doen. </ P >

De slaapkamer:

Na een dag hard werken op de boerderij, wanneer het eten is geoogst en alle dieren zijn gevoerd, kijkt Abbie ernaar uit om in haar knusse bed te kruipen. Snel! Doe het licht uit en geniet van een goede nachtrust.

Veel plezier op Abbie’s Farm!

Release info - Abbie’s Farm voor kinderen


Release datum
2021-04-01 00:00:00

Uitgever
Asylum Square Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA3ZLA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
puzzle, adventure, education, other