Alphadia Genesis


Alphadia Genesis

Na slechts 15 jaar vrede te hebben gehad sinds het einde van de Energi-oorlog, worden de koninkrijken Archleign en Ghalzabine opnieuw centraal gesteld nadat een moord door een kloon aan het licht is gekomen.

In de hoop dat het verdrag dat is ondertekend om het gebruik van klonen voor conventionele oorlogsvoering te beëindigen niet is geschonden, wordt een gezamenlijk onderzoeksteam samengesteld om de oorzaak te achterhalen en de verantwoordelijken voor het gerecht te brengen. Het avontuur lijkt echter veel volatieler dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen …

Doe mee aan intense 3D-turn-based gevechten met prachtig weergegeven personagebeelden, levendige Energi en Break Skills! Personages van buiten de partij kunnen op verschillende manieren samenwerken door gebruik te maken van Assists. Om nog maar te zwijgen over de rest van de enorme inhoud die in één is verpakt in de bekende RPG-sage, dompel jezelf onder in uitdagende subquests, arena-gevechten, bazen over de hele wereld en meer!

Release info - Alphadia Genesis


Release datum
2020-08-06 00:00:00

Uitgever
KEMCO

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAYLFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
adventure, simulation, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Alphadia Genesis

¥7.92
RUB 1125.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.