Alphadia Genesis 1 & 2 – Fysieke release

Alphadia Genesis 1 & 2 – Fysieke release

Alphadia Genesis 1 & 2 is een nieuwe fysieke uitgave van Nintendo Switch van Limited Run Games en Kemco die zowel Alphadia Genesis als Alphadia Genesis 2 op een enkele spelcassette bevat .

Als de pre-orders op 22 maart 2022 beginnen, is elk exemplaar beschikbaar voor $ 39,99 per stuk (12:00 ET). Deze release maakt, net als eerdere gedistribueerde releases, geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, dus als je iets mist, kun je je Limited Run Games-verzameling niet voltooien.

Over Alphadia Genesis

Na de ontdekking van een moord gepleegd door een kloon, worden de koninkrijken Archleign en Ghalzabine, die sinds het einde van de Energi-oorlog amper 15 jaar vrede hebben gekend, weer in de schijnwerpers gezet.

In de hoop het verdrag dat het gebruik van klonen in conventionele conflicten verbiedt niet te schenden, wordt een gezamenlijk onderzoeksteam gevormd om de reden te achterhalen en de schuldigen voor het gerecht te brengen. De reis lijkt echter aanzienlijk gevaarlijker dan iemand had kunnen vermoeden…

Prachtig geproduceerde karakterafbeeldingen, heldere Energi en Break Skills en furieuze 3D turn-based gevechten wachten op je! Door het gebruik van Assists kunnen personages buiten de groep op verschillende manieren samenwerken. Om nog maar te zwijgen van de rest van het enorme materiaal dat is gepropt in een van de meest bekende RPG-series, dompel jezelf onder in moeilijke subquests, arena-gevechten, wereldwijde bazen en meer!

Over Alphadia Genesis 2

Hoewel het rijk beweert zijn inwoners te beschermen, heeft het een brute aanval ondernomen op de Atramische bevolking, die naar verluidt besmet is met duistere energie en wiens aanwezigheid ze beschouwen als een bedreiging voor de planeet. Ontdek het echte gezicht van het kwaad in het tweede deel van de Alphadia-serie, een verhaal over geloof, opoffering, wraak en, ten slotte, hoop!

In turn-based gevechten met dynamische bewegingen kunnen boosts worden gebruikt om het aantal treffers en de kracht te verbeteren. Individuele speciale talenten kunnen het tij van de strijd onmiddellijk in het voordeel van de partij veranderen in ruil voor boost-slots. Om verschillende roepingen te bestuderen en te beheren, gebruik je de baanbollen, waaronder krijger, genezer, ridder en tovenaar! Subquests, een vechtarena en al het andere dat je van een volwaardige RPG mag verwachten, zijn allemaal inbegrepen in de game!