Ambition: A Minuet in Power


Ambition: A Minuet in Power

Een revolutionaire, romantische, visuele roman waarin jouw keuzes de loop van de geschiedenis veranderen!

Het is 19 maart 1789 en koning Lodewijk XVI regeert over Frankrijk vanuit de vergulde zalen van Versailles. Frankrijk is een land van elegantie en armoede, van oude traditie en onstuitbare verandering. Het is een land op de rand van een revolutie.

Ga naar feestjes, meng je onder de rijken en machtigen, leer hun geheimen kennen en gebruik dit om de rijkdom en macht te krijgen die je verdient. Vind ware liefde in een weelderige wereld van steeds veranderende allianties, die met de dag gevaarlijker wordt.

Toch moet je de komende revolutie altijd in de gaten houden. Het is tenslotte beter om aan de goede kant van de geschiedenis te staan, dan aan de verkeerde kant van de guillotine.

ONTDEK EEN LEVENDE, SLIMME WERELD

Gebruik je agenda om elke week je verplichtingen in Parijs te plannen, en nog belangrijker, met wie je ze doet. In een stad die op weg is naar revolutie, is tijd van essentieel belang, en je vijanden hebben hun eigen agenda’s!

LIEFDE IS KRACHT

Verstrik de harten van Parijse edelen en gebruik hun invloed in je voordeel. Verander de uitkomst van politieke gebeurtenissen, negeer je rivalen en laat je overladen met dure geschenken.

ALLES HEEFT EEN PRIJS

Zet roddels om in winst door de geheimen die je leert te verkopen, maar wees voorzichtig! Ook uw eigen geloofwaardigheid en veiligheid staan ​​op het spel. De keuzes die je maakt, kunnen grote beloningen opleveren en de loop van het verhaal veranderen, maar als je wordt betrapt, kunnen er ernstige gevolgen zijn!

EEN CAST VAN ONVERGETELIJKE KARAKTERS

Word verliefd op een uitgebreide cast van volledig gerealiseerde personages. Geniet van het gezelschap en leer de geheime geschiedenissen van mysterieuze priesters, benadeelde soldaten, rijke weduwen en meer! Maak je geen zorgen, als je discreet bent, hoef je er niet één te kiezen.

EEN UITSTEKEND KUNSTWERK

Ervaar een prachtig geïllustreerde en liefdevol onderzochte vertolking van het 18e-eeuwse Parijs. Het is een tijd van mode en een tijd van geheimhouding. Het is een wereld van verbluffende schoonheid en onuitsprekelijk gevaar.

HET GELUID VAN EEN ANDERE TIJD

Laat u betoveren door de authentieke, originele partituur van de bekroonde componist John Robert Matz! Geniet van een meeslepende muzikale reis die je meeneemt van de klasse en verfijning van modieuze strijkkwartetten naar de grootsheid van het orkest van de late barok.

Release info - Ambition: A Minuet in Power


Release datum
2022-07-14 00:00:00

Uitgever
Iceberg Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPA46GA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, simulation, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Ambition: A Minuet in Power