Ambition: A Minuet in Power – Eerste 25 minuten

Ambition: A Minuet in Power – Eerste 25 minuten

Onlangs kwam Ambition: A Minute in Power uit in de Nintendo Switch eShop, en dankzij onze vrienden in Nintendo Hall kun je de eerste 25 minuten van de visuele roman bekijken.

video
play-rounded-fill

About Ambition: A Minuet in Power

Een revolutionaire, romantische visuele roman waarin jouw keuzes de loop van de geschiedenis kunnen veranderen!

Op 19 maart 1789 regeert koning Lodewijk XVI over Frankrijk vanuit de zalen van Versailles, die van goud zijn gemaakt. Frankrijk is zowel rijk als arm, met lang gekoesterde tradities en constante verandering. Een revolutie staat op het punt te beginnen in dat land.

Ga naar feestjes, praat met rijke en machtige mensen en leer hun geheimen kennen. Gebruik vervolgens wat je hebt geleerd om het geld en de macht te krijgen die je verdient. Vind ware liefde in een rijke wereld waar allianties voortdurend veranderen en waar het gevaar elke dag groter wordt.

Toch moet je altijd uitkijken naar de volgende revolutie. Het is tenslotte beter om aan de goede kant van de geschiedenis te staan ​​dan aan de verkeerde kant van de guillotine.

ONTDEK EEN LEVENDE, SLIMME WERELD

Gebruik je agenda om erachter te komen wat je elke week in Parijs moet doen en, belangrijker nog, met wie. In een stad die op de rand van een revolutie staat, is tijd van essentieel belang en hebben je vijanden hun eigen plannen.

LIEFDE IS KRACHT

Kom dicht bij de edelen van Parijs en gebruik hun macht in je voordeel. Verander wat er in de politiek gebeurt, beledig je rivalen en krijg dure cadeaus.

ALLES HEEFT EEN PRIJS

Verkoop de geheimen die je van roddels leert om geld te verdienen, maar wees voorzichtig! Ook uw eigen reputatie en veiligheid staan ​​op het spel. De keuzes die je maakt, kunnen je grote beloningen opleveren en de manier waarop het verhaal verloopt veranderen, maar als je wordt gepakt, kunnen er nare dingen gebeuren!

EEN CAST VAN ONVERGETELIJKE KARAKTERS

Je wordt verliefd op een grote groep goed ontwikkelde personages. Geniet van het gezelschap en ontdek de verborgen verhalen van priesters, soldaten die onrecht werden aangedaan, rijke weduwen en meer. Maak je geen zorgen, je hoeft er niet één te kiezen als je stil bent.

EEN UITSTEKEND KUNSTWERK

Leer meer over Parijs in de 18e eeuw door middel van prachtige foto’s en zorgvuldig onderzoek. Het is zowel een modieuze als een geheime tijd. Het is een wereld met onvoorstelbare schoonheid en gevaar.

DE STEM VAN EEN ANDERE TIJD

Laat je betoveren door de echte, originele muziek geschreven door John Robert Matz, die prijzen heeft gewonnen voor zijn werk. Geniet van een muzikale reis die je meeneemt van de elegantie en stijl van populaire strijkkwartetten naar de grootsheid van het late barokorkest.

De Nintendo Switch eShop heeft nu de game Ambition: A Minute in Power.

Ad