ARMS


ARMS

Ontdek een unieke vechtgame voor meerdere spelers waarbij je elkaar belaagt met elastische armen waaraan bijzondere bokshandschoenen zijn bevestigd. Deze game bevat elementen van zowel boks- als schietgames, en laat je kennismaken met gloednieuwe personages.

CI_NSwitch_Arms_SpringMan.jpg

De speler houdt in iedere hand een Joy-Con en bestookt de tegenstander links en rechts met rake klappen. De vechters kunnen springen en aanvallen ontwijken. Als speler kun je je slagen ook effect geven door je handen tijdens het slaan te draaien. Vechters kunnen aan iedere hand een ander soort ARM bevestigen. Deze ARMS lopen uiteen van reguliere bokshandschoenen tot wapens met speciale effecten zoals boemerangs. Bovendien heeft iedere ARM een bijzondere eigenschap, zoals vuur, ijs of elektriciteit, die je kunt activeren door je stoten op te laden.

video
play-rounded-fill

In de loop van de game kunnen spelers geld verdienen waarmee ze in ARMS-plaza nieuwe ARMS voor hun vechters kunnen krijgen. In deze game kun je potjes van één tegen één en zelfs van twee tegen twee* spelen, die uitmonden in hilarische, chaotische knokpartijen.

Release info - ARMS


Release datum
2017-06-16 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAABQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, russian, korean

Genres
fighting

Nintendo Switch eShop prijzen - ARMS