ARMS – versie 5.4.1 patch notes

ARMS – versie 5.4.1 patch notes

De kleine update voor een ander Nintendo Switch-spel is begonnen met de distributie door Nintendo, en vanaf nu kunnen ARMS-spelers versie 5.4.1 downloaden.

Versie 5.4.1 patch notes

Nintendo zegt alleen dat “een aantal problemen zijn opgelost om de game-ervaring te verbeteren.”

De meest recente ARMS-upgrade vond meer dan vier jaar geleden plaats. De meest recente patch, 5.4.0, verbeterde videoweergave in het dashboard, bood ondersteuning voor de Nintendo Switch Online-app en maakte verschillende andere ARMS-aanpassingen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u hier de relevante patchopmerkingen vinden.

Nintendo Switch-spelers kunnen nu de meest recente 5.4.1-update voor ARMS downloaden.

Over ARMS

Je kunt uitschuifbare armen gebruiken om slagen uit te wisselen in de nieuwe multiplayer-vechtgame ARMS voor Nintendo Switch.

Deze game combineert aspecten van schietspellen met een vechtsport voor meerdere spelers waarmee je slagen kunt uitwisselen terwijl je uitschuifbare ledematen gebruikt. Het heeft ook een gloednieuwe cast van personages. De speler houdt een Joy-Con in elke hand terwijl hij slaat met de linker- en rechterarm die hij voor zijn personage heeft gekozen. Spelers kunnen stoten buigen door hun handen te draaien terwijl ze zwaaien, en personages kunnen springen en sprinten. Spelers zullen complexere geavanceerde technieken verwerven naarmate ze ervaring opdoen en hun talenten ontwikkelen.

Spelers kunnen het opnemen tegen de computer, een buddy via een tweede paar Joy-Con (apart verkrijgbaar), andere online spelers van over de hele wereld of twee Nintendo Switch-systemen die lokaal draadloos zijn verbonden.

Ad