Asdivine Menace


Asdivine Menace

Een eeuw na de gebeurtenissen van Asdivine Dios is de vrede eindelijk ingeburgerd. Dat wil zeggen totdat een bezoeker uit een andere wereld plotseling opduikt en verkondigt dat het hele universum wordt vernietigd. Bij het horen van dit begint Izayoi in een poging dit schijnbaar uitgesproken lot om te keren met een trio van zeer eigenaardige geesten terwijl ze vier werelden doorkruisen op zoek naar een antwoord. Maar wat is het antwoord dat ze vinden …?

Ervaar meeslepende turn-based gevechten met coöperatieve aanvallen en nieuwe limit break-vaardigheden! Met alle speurtochten, verzamelen en knutselen, de strijdarena en zelfs inhoud na de game, komt Asdivine Menace boordevol genoeg elementen om JRPG-hongerige gamers tevreden te stellen. Terwijl Izayoi zijn vertrouwensbanden met zijn spirituele metgezellen verdiept, bewegen hun lot samen in nieuwe en betekenisvolle richtingen!

Release info - Asdivine Menace


Release datum
2019-09-05 00:00:00

Uitgever
KEMCO

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAU2BA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
adventure, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Asdivine Menace

¥13.20
RUB 975.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.