Limited Run Games – Asdivine Collection fysieke release

Limited Run Games – Asdivine Collection fysieke release

Limited Run Games en Kemco hebben Asdivine Collection aangekondigd – een nieuwe fysieke release voor Nintendo Switch die Asdivine Hearts, Asdivine Hearts II, Asdivine Dios en Asdivine Menace op één single zal bevatten spelcassette.

Elk exemplaar is beschikbaar voor $ 49,99 USD per stuk, wanneer de pre-orders beginnen op 5 oktober 2021 (12:00 uur ET).

Net als andere gedistribueerde titels maakt deze release geen deel uit van de genummerde series van Limited Run Games, dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie levert geen compromissen op.

video
play-rounded-fill

Over Asdivine Collection

Asdivine-collectie omvat:

  • Asdivine Hearts
  • Asdivine Hearts II
  • Asdivine Dios
  • Asdivine Menace

Over Asdivine Hearts:

Een jaar geleden werd de wereld van Asdivine omhuld door een schitterende lichtflits. Sindsdien is de invloed van schaduw over het hele land alleen maar krachtiger geworden. Hoewel de gebeurtenis zelf ongetwijfeld verband hield met de hemel, lijken maar weinig mensen zich de verstrekkende implicaties te hebben gerealiseerd van wat er gebeurde. Nu wendend tot het heden, wacht er een verrassende onthulling op een jonge man genaamd Zack en zijn jeugdvriend, Stella, in de hoofdstad van een mollige kat die beweert niemand minder te zijn dan de Lichtgod en verklaart dat de wereld op het punt staat te staan. van vernietiging…

Asdivine Hearts kan bogen op een baanbrekende visuele kwaliteit, tal van subquests, een strijdarena, schatten om naar te graven en een vijandelijke gids om te voltooien. Door puzzelstukachtige juwelen te nemen en ze in een doos te plaatsen die bekend staat als een rubix, kunnen spelers personages aanpassen! Hoe ver kun je levelen en hoeveel miljoenen schade kun je uitdelen? Al deze uitdagingen wachten op je en meer!

Over Asdivine Hearts II:

Twee jaar na de gebeurtenissen van hun eerste avontuur, beginnen Zack en vrienden aan een nieuwe zoektocht, maar deze keer om de parallelle wereld van Archelio te redden, die op het punt staat te worden bevroren in ijs.

Met een handige samenvatting van de vorige titel kunnen spelers meteen naar Asdivine Hearts II springen zonder de eerste te hebben gespeeld!

Gebruik een gloednieuw teamsysteem, leid tot zes personages in de strijd en vernietig aanvallen van krachtige vijanden! Bekijk de samensmelting van jarenlange RPG-expertise en plug-in juwelen om karakterparameters een boost te geven terwijl de geliefde rubix zijn triomfantelijke terugkeer maakt.

Upgrade zeldzame wapens om je eigen persoonlijke moordenaar van het kwaad te maken! Stuur vrienden om Guild Coins te verdienen terwijl het feest aan hun zoektocht werkt! Of rust gewoon hun juwelen uit om hun vaardigheden te leren!

Over Asdivine Dios:

Onder de vele werelden die de goden hebben gecreëerd, is er één wereld die rijk is aan leven dat bekend staat als Asdivine. Maar wanneer een golf van ongeregeldheden over de hele wereld losbarst en een steeds groter wordende duisternis dreigt om het te vernietigen, neemt Izayoi, de godheid van Asdivine zelf, zijn zaak ter hand om de wereld te redden die hij met zijn eigen handen heeft geschapen. Is er enige hoop dat hij kan slagen, lijdend aan een ongelukkig verlies van zijn eigen goddelijke krachten? Kom erachter terwijl het doek opengaat voor dit avontuur van goddelijke proporties!

Met een omvangrijk verhaal, een uitgestrekte wereld, met schatten gevulde kerkers, spannende turn-based gevechten, het maken van wapens en meer, is de allesomvattende RPG-ervaring hier! Plus, onbeperkte vijanden en buit, een groot aantal subquests en zelfs bazen die je versteld zullen doen staan ​​wachten op je!

Over Asdivine Menace:

Een eeuw na de gebeurtenissen van Asdivine Dios is er eindelijk vrede. Dat wil zeggen, totdat er plotseling een bezoeker uit een andere wereld opduikt die beweert dat het hele universum op het punt staat vernietigd te worden. Als Izayoi dit hoort, probeert hij dit schijnbaar uitgesproken lot om te keren met een drietal zeer eigenaardige geesten terwijl ze vier werelden doorkruisen op zoek naar een antwoord. Maar wat is het antwoord dat ze vinden…?

Ervaar meeslepende turn-based gevechten met coöperatieve aanvallen en nieuwe limit break-vaardigheden! Met alle speurtochten, verzamelen en knutselen, de strijdarena en zelfs post-game content, zit Asdivine Menace boordevol elementen om JRPG-hongerige gamers tevreden te stellen. Terwijl Izayoi zijn vertrouwensband met zijn spirituele metgezellen verdiept, beweegt hun lot samen in nieuwe en betekenisvolle richtingen!