ATONE: Heart of the Elder Tree


ATONE: Heart of the Elder Tree

De goden hebben Midgard verlaten. Eens een welvarend land vol met mythische beesten en wezens, rot het nu van binnenuit, aangetast door onbekende krachten. Odins uitverkoren bewakers van het rijk zijn verdwenen. Tijdens hun afwezigheid wordt de heilige vlierboom die ze gezworen hebben te beschermen, blootgesteld aan misbruik en manipulatie. De enige restanten van hoop zijn nu in Estra, de dochter van de laatste grote leider van de mensheid.

Met een sterke nadruk op het verhaal, is Estra’s reis door Midgard gevuld met Noordse kennis, mysterieuze wendingen en daaruit voortvloeiende beslissingen. Spelers zullen met verschillende personages praten en delen in Estra’s ontdekkingen terwijl ze meer te weten komt over het verleden van haar familie en de dreigende duisternis die zich over het rijk verspreidt.

Interactief verhaal

Estra’s pad is beladen met moeilijke beslissingen en onbetrouwbare karakters die haar op een dwaalspoor kunnen brengen. Haar verhaal is verweven met het vermogen van de speler om feiten van fictie te onderscheiden en goed en fout te onderscheiden. Vermijd gevechten, help metgezellen, red je mensen, maar vergeet niet dat Estra de gevolgen moet dragen.

Puzzels

Onderweg moeten spelers steeds moeilijkere puzzels oplossen die inzichtelijke geheimen, fantastische vaardigheden en verborgen doorgangen onthullen. Hoewel vallen en opstaan ​​nuttig is, is geduld noodzakelijk. Niet elk probleem staat meerdere fouten toe en falen is zeker een optie. De antwoorden die u zoekt, kunnen verloren gaan als u de verkeerde beslissing neemt.

Vechten

Geweld is niet altijd nodig, maar als puntje bij paaltje komt, is de strijd van ATONE een delicate dans van zwaard en bijl. Gevechten zijn gebaseerd op het ritmespelgenre en de mechanica van titels als Guitar Hero en Dance Dance Revolution. Muziek is een cruciaal onderdeel, waarbij elk gevecht zijn eigen nummer krijgt.

Muziek

De muziek en het geluidsontwerp van ATONE zijn gecomponeerd door de Australische artiest Luminist (ook bekend als James Shuar), die een synth-zware partituur combineert met de digitaal gecorrumpeerde geluiden van periodespecifieke instrumenten.

Release info - ATONE: Heart of the Elder Tree


Release datum
2023-01-27 00:00:00

Uitgever
Untold Tales

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure, fighting, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - ATONE: Heart of the Elder Tree