ATONE: Heart of the Elder Tree – Launch trailer

ATONE: Heart of the Elder Tree – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor de Nintendo Switch-versie van de videogame ATONE: Heart of the Elder Tree is voorbereid door zowel Untold Tales als Wildboy Studios. Dit geeft ons een meer diepgaande kijk op de met de hand getekende ervaring die werd geïnspireerd door de Noorse mythologie.

video
play-rounded-fill

Over ATONE: Heart of the Elder Tree

Midgard is nu zonder bescherming van de goden. Het was ooit een bloeiende natie die gevuld was met magische monsters en wezens, maar nu is het vervuild door onbekende krachten en rot het van binnenuit. Odins zorgvuldig uitgekozen beschermers van het rijk zijn verwijderd. Bij hun afwezigheid is de heilige vlierboom die ze beloofden te beschermen kwetsbaar voor manipulatie en mishandeling door anderen. Estra, de dochter van de laatste grote leider van de mensheid, heeft het laatste sprankje hoop dat op dit moment nog over is.

De reis die Estra door Midgard maakt, is er een die sterk gericht is op het verhaal, en zit vol met Noordse mythologie, raadselachtige wendingen en keuzes die grote gevolgen hebben. Spelers zullen gesprekken voeren met een breed scala aan individuen en deelnemen aan Estra’s ontdekkingen terwijl ze meer te weten komt over de geschiedenis van haar familie en het dreigende gevaar dat over het rijk raast.

Interactief verhaal

De route die Estra moet afleggen is bezaaid met uitdagende keuzes en personen die niet te vertrouwen zijn, die beide het potentieel hebben om haar op een dwaalspoor te brengen. Haar verhaal hangt samen met het vermogen van de speler om onderscheid te maken tussen realiteit en fictie, en om te beslissen wat gepast en wat ongepast is. Blijf uit de strijd, help je bondgenoten en bescherm je mensen, maar houd er rekening mee dat de gevolgen op Estra’s schouders zullen vallen.

Puzzels

De game vereist dat spelers puzzels oplossen die steeds moeilijker worden naarmate ze verder in de game komen. Deze puzzels onthullen inzichtelijke geheimen, fantastische krachten en verborgen passages. Hoewel leren met vallen en opstaan ​​nuttig kan zijn, is geduld essentieel. Er zijn bepaalde problemen die het maken van een aantal fouten niet toestaan, en er is altijd de mogelijkheid om te falen. Als u de verkeerde keuze maakt, loopt u het risico de antwoorden die u zoekt te verliezen.

Als het erop aankomt, is geweld niet altijd nodig, maar als het erop aankomt, is de strijd van ATONE een prachtig ballet van zwaard en bijl. Muziek speelt een belangrijke rol, waarbij elk gevecht zijn eigen themamuziek krijgt.

Componist Luminist (alias James Shuar), een Australische artiest, is verantwoordelijk voor de muziek en het geluidsontwerp van ATONE. Hij combineert een synth-heavy soundtrack met de digitaal beschadigde klanken van periodespecifieke instrumenten.

De downloadbare game ATONE: Heart of the Elder Tree kan worden gekocht in de eShop voor de Nintendo Switch.