Axiom Verge


Axiom Verge

Laat je meevoeren door het onbekende in Axiom Verge, een klassieke 2D-actiegame voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Verken een vijandige, buitenaardse wereld, ga op zoek naar talloze upgrades voor je wapens en ontdek wat je rol is dit geheimzinnige en meeslepende sciencefictionavontuur.

Een knallend begin

Nadat een uit de hand gelopen experiment een volledig onderzoekscentrum op aarde heeft weggevaagd, wordt de jonge wetenschapper Trace wakker in de bizarre, biomechanische wereld Sudra. Deze griezelige planeet bestaat uit een onwerkelijke mix van misvormde schepsels en torenhoge, technologische installaties die eeuwen geleden zijn achtergelaten door een uiterst geavanceerde buitenaardse beschaving.

WiiUDS_AxiomVerge_02.png

De tijden dat er op Sudra een vreedzame en ontwikkelde cultuur bestond, zijn al lang vervlogen. Onder het aardoppervlak wonen echter nog steeds enorme, intelligente machines die Rusalki worden genoemd. Zij beschermen de planeet tegen indringers die kwaad in de zin hebben. Trace komt er al snel achter dat de alwetende Rusalki langzaam wegkwijnen en dat hun lot nauw samenhangt met dat van het hele universum.

Onbevreesd op avontuur

In je eentje baan je je al rennend en schietend een weg door een reusachtige wereld, terwijl je stukje bij beetje ontdekt wat zich op de geheimzinnige planeet heeft afgespeeld.

WiiUDS_AxiomVerge_05.png

Axiom Verge is sterk beïnvloed door klassieke avonturengames uit het 16-bit-tijdperk. Aan het begin van je reis heb je nog geen toegang tot grote delen van de kaart. Je ontdekt echter geleidelijk nieuwe hulpmiddelen waarmee je diep in de aarde kunt graven, over afgronden heen kunt slingeren en jezelf door muren heen kunt teleporteren, wat gloednieuwe mogelijkheden biedt.

Vuurkracht

Verzamel een compleet arsenaal unieke en uiteenlopende wapens om jezelf te beschermen tegen de agressieve, monsterlijke wezens die op Sudra leven. Geef vijanden de schok van hun leven door ze van dichtbij te bestoken met de Kilver, een wapen waarmee je bliksemschichten kunt afvuren. Met de Reflector kun je daarentegen projectielen tegen muren laten ketsen. In totaal kun je twintig verschillende wapens vinden, die je met behulp van upgrades sterker kunt maken. Probeer verschillende speelstijlen uit en neem de vijand onder vuur zoals je zelf wilt.

WiiUDS_AxiomVerge_04.png

Onderweg kom je Nodes tegen. Dat zijn speciale power-ups waarmee je je vuurkracht kunt vergroten. Vergroot de schade die je wapens toebrengen, geef ze een groter bereik of neem tegenstanders onder vuur met grotere projectielen. Met Health Nodes kun je ook je energieniveau verhogen, zodat je een geduchte vechter wordt.

Zet de werkelijkheid naar je hand

Gebruik de innovatieve Address Disruptor om de wereld om je heen aan te passen, zodat Sudra je helpt en gehoorzaamt. Deze handige tool kan het gedrag van bepaalde vijanden en omgevingen op onverwachte manieren beïnvloeden. Wezens die raketten afvuren, vullen plotseling je energie aan en opstijgende luchtbellen veranderen in platformen waarop je kunt meeliften.

In de loop van de game kun je ook de Passcode Tool vrijspelen. Daarmee kun je de natuurwetten op Sudra volledig herschrijven. Door codes in te voeren die je op verschillende plekken in de gamewereld vindt, kan Trace hoger springen, sneller schieten en zelfs de talen lezen die ooit op Sudra werden gesproken.

Een race tegen de klok

Spelers die het tempo graag willen opschroeven in Axiom Verge, kunnen de Speedrun Mode uitproberen. Deze spelstand is speciaal ontwikkeld voor spelers die een race tegen de klok willen houden. Gebruik een gestroomlijnde interface, sla de cutscenes over en dump de dialogen om de game in recordtijd uit te spelen.

Bekijk alle hoeken en gaten van een buitenaardse wereld, gebruik een arsenaal vol krachtige wapens en ga op zoek naar de waarheid in Axiom Verge: een klassieke actie-avonturengame voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

  • Verken een uitgestrekte buitenaardse wereld en laat je meevoeren door een episch sciencefictionverhaal.
  • Speel tal van wapens, eigenschappen en hulpmiddelen vrij waarmee je de planeet kunt ontdekken en vijanden kunt verslaan.
  • Gebruik de unieke Address Disruptor om vijanden en de omgeving naar je hand te zetten.
  • Speel de game zo snel mogelijk uit in de Speedrun Mode.

Release info - Axiom Verge


Release datum
2017-10-05 00:00:00

Uitgever
Thomas Happ Games

Ontwikkelaar
Thomas Happ Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAEJQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Axiom Verge

¥19.99
RUB 1259.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.