Axiom Verge 1+2 fysieke edities aangekondigd, pre-orders op 1 oktober

Axiom Verge 1+2 fysieke edities aangekondigd, pre-orders op 1 oktober

Limited Run Games heeft bevestigd dat het exclusieve fysieke edities zal publiceren voor Axiom Verge 1 + 2 en Axiom Verge 2. Open pre-orders voor beide beginnen op 1 oktober 2021 (10 uur ET) – en het bedrijf zal op een later tijdstip meer details onthullen.

Over Axiom Verge

Het leven. hiernamaals. Echt. Virtueel. Droom. Nachtmerrie. Het is een dunne lijn.

Dit is het actie-avontuur waar je decennia op hebt gewacht. Na een laboratoriumongeval ontwaakt een wetenschapper in een mysterieuze, buitenaardse wereld. Is dit een verre planeet? De verre toekomst? Of een complexe virtual-reality computersimulatie?

Plump in de uithoeken van een grote, labyrintische wereld om de geheimen ervan te leren kennen en jouw rol daarin te ontdekken.

Ontdek talloze wapens, items en vaardigheden, elk met hun eigen unieke gedrag en gebruik. Je hebt je verstand nodig om ze allemaal te vinden.

Vecht tegen bizarre biomechanische constructies, de dodelijke gevolgen van een oude oorlog en de demonen van je eigen psyche.

En tot slot, breek het spel zelf door glitches te gebruiken om vijanden te corrumperen en puzzels in de omgeving op te lossen.

video
play-rounded-fill

Over Axiom Verge 2

Misschien heb je Axiom Verge gespeeld, of heb je het gehoord als een maatstaf voor indie ‘metroidvania’-avonturen. Axiom Verge 2 maakt deel uit van hetzelfde verhaal als Axiom Verge 1, maar is een compleet nieuwe game: nieuwe personages, nieuwe krachten, nieuwe vijanden en een nieuwe wereld. Je kunt het voor of na het origineel afspelen.

Maak kennis met Indra, de mysterieuze miljardair achter het wereldwijde Globe 3-conglomeraat. Wat is deze wereld die ze heeft gevonden? Wie zijn de stemmen die haar lijken te roepen?

Axiom Verge 2 is NU uit voor Nintendo Switch en komt later vandaag voor Playstation 4 en Epic Game Store!

NIET ALLEEN een andere wereld

Verborgen in een vrachtlift op Antarctica lijkt een oude, alternatieve aarde te zijn, compleet met bergen, meren, woestijnen en de ruïnes van een beschaving. Maar je krijgt het gevoel dat er iets anders op de loer ligt net voorbij de periferie van de realiteit, wachtend om je naar binnen te trekken.

Je denkt misschien dat je de wereld van Axiom Verge al kent. Denk nog eens na.

URNS

Als je een van deze openbreekt, krijg je nieuwe krachten en vaardigheden van de entiteiten die erin vastzitten. Maar tegen welke prijs?

KOMPAS

Deze lapis lazuli hanger schittert van het licht. Naarmate je dichter bij een urn komt, vloeit het licht samen om in zijn algemene richting te wijzen.

DRONES

Deze mechanische vijanden vallen je direct aan. Maar zoals alles met een computer als kern, kunnen ze worden gehackt, elk met verschillende effecten.

OPSLAG Heiligdommen

Elke keer dat je bij een van deze stopt, blijft er een klein stukje van jezelf achter. Hierdoor kun je herboren worden als je te veel schade oploopt om door te gaan.

…En nog iets

Je voelt dat er een groter geheim is in deze wereld. Wat zou het kunnen zijn?