Beacon Pines


Beacon Pines

ONTDEK DE WAARHEID

Er gebeurt iets vreemds in het oude pakhuis, en Luka en zijn vrienden lijken de enigen te zijn die het merken. Ga laat naar buiten, maak nieuwe vrienden, ontdek verborgen waarheden en verzamel woorden die de loop van het lot zullen veranderen!

HERSCHRIJF EERDERE EVENEMENTEN DOOR CHARMS TE GEBRUIKEN

Terwijl je Luka helpt bij het onderzoeken van de vreemde gebeurtenissen in Beacon Pines, verzamel je speciale gouden bedels, elk met een woord erin gegraveerd. Deze charmes kunnen op bepaalde keerpunten in het verhaal worden gebruikt om een ​​leeg woord in te vullen en alles wat volgt drastisch te veranderen.

ONTDEK VERSCHILLENDE VERHAALPADEN

Als lezer van het boek navigeer je door de keerpunten van het verhaal met The Chronicle: een interactieve verhalenboom die zich vertakt en meegroeit met je keuzes. Door een reeks gebeurtenissen te verkennen, kun je nieuwe charmes ontgrendelen die je op een andere branch kunt gebruiken, waardoor je heen en weer moet springen tussen totaal verschillende versies van het verhaal om de mysteries in het hart van Beacon Pines te ontrafelen.

Release info - Beacon Pines


Release datum
2022-09-22 00:00:00

Uitgever
Fellow Traveller

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Beacon Pines

RUB 1799.0
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.