Beacon Pines – Fysieke edities van Limited Run Games

Beacon Pines – Fysieke edities van Limited Run Games

Samenvatting:

Limited Run Games kondigt met trots de release aan van fysieke edities van Beacon Pines voor de Nintendo Switch, waardoor fans een tastbaar stukje van dit boeiende verhalende avonturenspel kunnen bezitten. Vanaf 17 november 2023, om 10.00 uur ET, zijn pre-orders mogelijk voor zowel de standaard- als de Deluxe-editie van de game. De Deluxe Edition, die $ 64,99 USD kost, beschikt over een schat aan exclusieve extra’s, waaronder een originele soundtrack, een kleurenprintset, een stickervel en drie emaille pins. Duik in de betoverende wereld van Beacon Pines, ontrafel de mysteries ervan en maak dit unieke avontuur van jou.


Limited Run Games publiceert Beacon Pines

Er is opwindend nieuws voor liefhebbers van Beacon Pines: Limited Run Games gaat fysieke edities publiceren van dit boeiende, verhalende avonturenspel voor de Nintendo Switch. Deze ontwikkeling betekent dat spelers nu kunnen genieten van Beacon Pines in een tastbare vorm, compleet met heerlijke extra’s. Laten we eens kijken naar de details van deze langverwachte release.

Beacon Pines, oorspronkelijk een digitale release, heeft een toegewijde aanhang gekregen vanwege zijn meeslepende verhalen en unieke gameplay-mechanismen. Dankzij Limited Run Games zal het nu in fysieke vorm beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch. Deze samenwerking tussen de ontwikkelaar en uitgever opent nieuwe mogelijkheden voor zowel fans als verzamelaars.

Details van de standaardversie

De standaardeditie van Beacon Pines voor Nintendo Switch biedt spelers de kernervaring van het spel. De game kost $ 34,99 en bevat de gamecartridge en de kans om de grillige wereld van Beacon Pines te verkennen. Deze editie is perfect voor spelers die zonder extra franjes in het avontuur willen duiken.

Prijs- en pre-orderinformatie

Op 17 november 2023, om 10.00 uur ET, beginnen de pre-orders voor de fysieke edities van Beacon Pines. De standaardeditie zal beschikbaar zijn voor $34,99 USD, terwijl de Deluxe Edition, die we later in detail zullen bespreken, $64,99 USD zal kosten. Deze datum is belangrijk voor Beacon Pines-fans, omdat het de kans markeert om hun fysieke exemplaar veilig te stellen.

Deluxe editie onthuld

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer meeslepende en verzamelbare ervaring, is de Deluxe Edition van Beacon Pines een boeiende keuze. Deze editie kost $ 64,99 USD en biedt een schat aan exclusieve inhoud, waardoor het een must-have is voor toegewijde fans.

De Beacon Pines Deluxe Edition zit boordevol verleidelijke extra’s. Spelers die voor deze editie kiezen, ontvangen:

  • Een originele soundtrack: Dompel jezelf op elk gewenst moment onder in de betoverende muziek van de game.
  • Een kleurprintset: laat je creativiteit de vrije loop en breng de wereld van Beacon Pines tot leven.
  • Een stickervel: versier je spullen met stickers met je favoriete personages.
  • Drie emaille pins: laat je liefde voor Beacon Pines zien met deze verzamelpins.

Datum en tijd van pre-order

Zet 17 november 2023 om 10.00 uur ET in je agenda, want dan beginnen de pre-orders voor de fysieke edities van Beacon Pines. Of u nu geïnteresseerd bent in de standaard- of de Deluxe-editie, dit is uw kans om uw exemplaar te garanderen en een onvergetelijk avontuur te beginnen.

Hoe u vooraf kunt bestellen:

Beacon Pines vooraf bestellen is een eenvoudig proces. Zo kunt u uw exemplaar beveiligen:

1. Bezoek de Limited Run Games-website op 17 november 2023, vanaf 10.00 uur ET.

2. Selecteer de gewenste editie: standaard of Deluxe.

3. Voeg het spel toe aan je winkelwagen.

4. Voltooi het aankoopproces door de nodige informatie te verstrekken.

Waarom kiezen voor de Deluxe Edition?

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je zou moeten kiezen voor de Deluxe Edition van Beacon Pines. Het antwoord ligt in de ongelooflijke waarde die het biedt. Deze editie biedt niet alleen het basisspel, maar ook een reeks exclusieve extra’s die je game-ervaring verbeteren en waarmee je je liefde voor Beacon Pines in stijl kunt laten zien.

Exclusieve extra’s in de Deluxe Edition

Laten we de exclusieve extra’s van de Deluxe Edition eens nader bekijken:

– Originele soundtrack: Dompel jezelf onder in de betoverende muziek van de game, zelfs buiten de game.

– Kleurprintset: laat je creativiteit de vrije loop en breng de wereld van Beacon Pines tot leven met kleurprints.

– Stickervel: versier je bezittingen met stickers met de charmante personages en elementen van de game.

– Drie emaille pins: laat je Beacon Pines-fandom zien met deze verzamelbare emaille pins.

Het verhalende avontuur van Beacon Pines

Beacon Pines staat bekend om zijn meeslepende verhaal, dat spelers meeneemt op een betoverende reis vol mysterie en verwondering. De unieke verhalen en boeiende personages van de game hebben ervoor gezorgd dat de game een speciaal plekje heeft veroverd in de harten van gamers over de hele wereld. De aankondiging van fysieke edities voor Beacon Pines op de Nintendo Switch heeft een golf van opwinding onder fans veroorzaakt. Socialemediaplatforms en gamingforums bruisen van de discussies, speculaties en reikhalzend uitkijken.

Conclusie

Nu Limited Run Games samenwerkt met Beacon Pines om fysieke edities naar de Nintendo Switch te brengen, hebben fans een unieke kans om dieper in dit betoverende verhalende avontuur te duiken. Of je nu de standaardeditie kiest voor de kernervaring of de Deluxe Edition voor exclusieve extra’s, Beacon Pines belooft een onvergetelijke reis door zijn boeiende wereld.

Veelgestelde vragen
  • Vraag 1: Wanneer kan ik de fysieke edities van Beacon Pines vooraf bestellen?
    • A1: Pre-orders zijn geopend op 17 november 2023, om 10:00 uur ET.
  • Vraag 2: Wat zit er in de Deluxe Edition van Beacon Pines?
    • A2: De Deluxe Edition bevat het basisspel, een originele soundtrack, een kleurenprintset, een stickervel en drie emaille pinnen.
  • Vraag 3: Hoeveel kost de standaardeditie?
    • A3: De standaardeditie kost $ 34,99 USD.
  • Vraag 4: Kan ik zowel de standaard- als de Deluxe-editie vooraf bestellen?
    • A4: Ja, u kunt de standaardversie of de Deluxe Edition vooraf bestellen, of beide, afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Vraag 5: Is Beacon Pines ook digitaal beschikbaar?
    • A5: Ja, Beacon Pines is digitaal beschikbaar op verschillende spelplatforms, maar de fysieke edities voor de Nintendo Switch bieden een unieke verzamelervaring.