Blue Fire


Blue Fire

Ga op een buitengewone reis door het verlaten koninkrijk Penumbra en ontdek de verborgen geheimen van dit lang vergeten land. Verken mystieke tempels, ontmoet overlevenden en voer vreemde speurtochten uit om waardevolle items te verzamelen.

Baan je tijdens je avontuur een weg door angstaanjagende tegenstanders, dwaal door mysterieuze en verlaten gebieden, spring door dodelijke valstrikken en beheers uiteindelijk de kunst van het bewegen.

  • Een angstaanjagende wereld – Reis door de omgekomen wereld van Penumbra en verken unieke gebieden vol met diverse vijanden, scherpe 3D-platformuitdagingen, zoektochten, verzamelobjecten en meer.
  • Sla je een weg door geweldige tegenstanders – Ontmoet gevaarlijke vijanden met verschillende vechtstijlen en neem deel aan intense gevechtsplatforms-baasgevechten.
  • Maak kennis met bijzondere overlevenden – Het is lang geleden dat Penumbra in het duister viel, maar degenen die de val van het koninkrijk hebben overleefd, zullen je reis helpen om waardevolle beloningen te ontgrendelen.
  • Verzamelobjecten – Penumbra was ooit een rijk en weelderig koninkrijk en is gevuld met veel verzamelobjecten en items om te ontdekken, plunderen, verzamelen, verkopen, verhandelen en kopen.
  • Upgrades – Geen enkele grote krijger kan de gevaren die op de loer liggen in Penumbra bestrijden zonder de juiste uitrusting. Upgrade je zwaarden, verzamel waardevolle amuletten en ontgrendel nieuwe vaardigheden om in een felle jager te veranderen.
  • Lost in the Void – Ver van Penumbra is er een verloren land genaamd The Void. Vind Void-ingangen over de hele wereld om abstracte platformuitdagingen te ontdekken die een grote beheersing vereisen om de waardevolle beloningen die erin verborgen zitten te verzamelen.

Release info - Blue Fire


Release datum
Nader te bepalen

Uitgever
Graffiti Games

Ontwikkelaar
Robi Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, french, german, italian, russian, spanish
Genres
adventure, rpg, action, platformer
Ad