Blue Fire – Void Maker DLC komt spoedig

Blue Fire – Void Maker DLC komt spoedig

Void Maker DLC voor de Nintendo Switch-versie van de 3D-platformgame Blue Fire staat gepland voor heel binnenkort. Volgens uitgever Graffiti Games en ontwikkelaar Robi Studios zal het te koop zijn op 1 november 2022.

video
play-rounded-fill

Void Maker-DLC

Spelers kunnen in Void Maker levels maken die vol zitten met gigantische donuts, ogen, draken en andere dingen. Daarnaast zijn er 24 nieuwe Void-niveaus.

  • Speel 24 gloednieuwe Void-levels gemaakt door Robi Studios en communitygebruikers!
  • Maak boeiende en unieke 3D-platformniveaus met behulp van een breed scala aan tools en bronnen!
  • Je kunt onderscheidende en uiterst creatieve concepten ontwikkelen die verder gaan dan de belangrijkste Blue Fire-gameplay dankzij de enorme reeks tools, middelen, esthetiek, spelmodi en keuzes!
  • Spring over dodelijke barrières en perfectioneer je bewegingen om moeilijkere platformproblemen te overwinnen.

Over Blue Fire

The World Is Dark – Verken de unieke locaties op de uitgestorven planeet Penumbra om een ​​verscheidenheid aan monsters te vinden, uitdagende 3D-platformpuzzels, missies, snuisterijen en meer.

Ga op een ongelooflijk avontuur door het eenzame rijk van Penumbra om meer te weten te komen over zijn duistere mysteries. Ontdek magische tempels, communiceer met overlevenden en voer vreemde taken uit om kostbare dingen te krijgen. Tijdens je reis zul je het opnemen tegen formidabele vijanden, angstaanjagende, verlaten gebieden verkennen, over gevaarlijke vallen springen en uiteindelijk de kunst van het bewegen perfectioneren.

Kenmerken

  • Een spookachtige wereld – Verken de gevarieerde delen van Penumbra’s verwoeste wereld om een ​​verscheidenheid aan monsters te vinden, uitdagende 3D-platformpuzzels, missies, schatten en meer te vinden.
  • Sla je een weg door grote vijanden – neem het op tegen gevaarlijke vijanden met gevarieerde vechttechnieken en neem deel aan spannende gevechtsplatform-baasgevechten.
  • Maak kennis met Strange Survivors – Penumbra is al heel lang in het duister, maar degenen die het hebben overleefd, zullen je helpen bij je zoektocht naar waardevolle prijzen.
  • Waardevolle voorwerpen – Penumbra zit vol met verschillende verzamelobjecten en spullen die je kunt vinden, plunderen, verzamelen, verkopen, ruilen en kopen. Het was ooit een welvarend en weelderig land.
  • Upgrades – Zonder de juiste tools kan geen enkele grote krijger de gevaren aan die zich in Penumbra verbergen. Upgrade je zwaarden, verzamel kostbare amuletten en ontdek nieuwe vaardigheden om een ​​sterke strijder te worden.
  • Lost in the Void – The Void is een verloren land dat ver van Penumbra ligt. Zoek Void-portalen om abstracte platformtaken te ontdekken die een hoge expertise vereisen om te voltooien om de onschatbare schatten erin te krijgen.
  • Void Maker – Gebruik een verscheidenheid aan tools en bronnen om je fantasie de vrije loop te laten en een verscheidenheid aan intrigerende en unieke 3D-platformlevels te creëren!

De Nintendo Switch eShop heeft momenteel Blue Fire beschikbaar. De Void Maker wordt gratis uitgedeeld.