DC Super Hero Girls: Teen Power


DC Super Hero Girls: Teen Power

Kruip in de huid van de DC Super Hero Girls en red Metropolis!

Vecht mee als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl uit de animatieserie DC Super Hero Girls en red Metropolis van enkele van de meest beruchte superschurken van DC! Elke held kan het opnemen tegen slechteriken met een unieke reeks vaardigheden: Wonder Woman gebruikt haar krijgersvaardigheden met de Lasso of Truth en Flying Shield, Supergirl heeft Heat Vision en Super-Breath, en Batgirl kan misdaadbestrijdende gadgets zoals de Batarang en Bat- Haak. Maar als je de misdaad niet bestrijdt, moet je het superleven in balans brengen met hun leven als tieners!

Verken de stad vrijelijk als tiener-superhelden

Vergeet niet af te spreken op de beste ontmoetingsplekken van de show, zoals Metropolis High School en Sweet Justice, wat toevallig ook geweldige plekken zijn waar je foto’s kunt maken om te delen op Superstapost. Maar blijf alert, want je moet altijd je geheime identiteit beschermen en je kunt zelfs enkele van de meest ondeugende superschurken van de stad tegenkomen, zoals Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire.

  • Vecht voor gerechtigheid als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl uit de animatieserie DC Super Hero Girls
  • Red Metropolis door de unieke vaardigheden van elke superheld te gebruiken om de kwaadaardige superschurken van Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire te verslaan.
  • Verken de stad als zowel helden als tieners, bezoek iconische ontmoetingsplekken uit de show, zoals Metropolis High School en Sweet Justice – maar onthul je geheime identiteit niet!

Release info - DC Super Hero Girls: Teen Power


Release datum
04-06-2021

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7_provisional

NS Online support

Game code
HACPARXAA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, japanese, spanish

Genres
adventure, action
Ad