DC Super Hero Girls: Teen Power – Nieuwe Trailers, Speelbare personages en meer

DC Super Hero Girls: Teen Power – Nieuwe Trailers, Speelbare personages en meer

Nintendo heeft nieuwe promotievideo’s gepubliceerd voor DC Super Hero Girls: Teen Power, die volgende maand op de Nintendo Switch wordt gelanceerd.

De eerste video is een korte Engelse trailer die het uitgangspunt van de game bespreekt en meer clips van de game in actie laat zien.

video
play-rounded-fill

De tweede video is een meer gedetailleerde Japanse overzichtstrailer die de vecht- en verkenningsmechanismen van de game laat zien en bevestigt ook dat naast speelbare superheldinnen Batgirl, Supergirl en Wonder Woman, de superschurken Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire dat ook zullen doen. ook speelbaar zijn.

video
play-rounded-fill

Over DC Super Hero Girls: Teen Power

Kleed je aan als de DC Super Hero Girls en red Metropolis!

Vecht mee als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl uit de animatieserie DC Super Hero Girls en red Metropolis van enkele van de meest beruchte superschurken van DC! Elke held kan slechteriken verslaan met een unieke reeks vaardigheden: Wonder Woman gebruikt haar krijgersvaardigheden met de Lasso of Truth en Flying Shield, Supergirl heeft Heat Vision en Super-Adem, en Batgirl kan misdaadbestrijdende gadgets uitvinden zoals de Batarang en Bat- Haak. Maar als je de misdaad niet bestrijdt, moet je het superleven in balans brengen met hun leven als tieners!

Verken de stad vrijelijk als tiener-superhelden

Vergeet niet af te spreken op de beste ontmoetingsplekken van de show, zoals Metropolis High School en Sweet Justice, wat toevallig ook geweldige plekken zijn waar je foto’s kunt maken om te delen op Superstapost. Maar blijf alert, want je moet altijd je geheime identiteit beschermen en je kunt zelfs enkele van de meest ondeugende superschurken van de stad tegenkomen, zoals Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire.

  • Vecht voor gerechtigheid als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl uit de animatieserie DC Super Hero Girls
  • Red Metropolis door de unieke vaardigheden van elke superheld te gebruiken om de kwaadaardige superschurkkrachten van Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire te verslaan.
  • Verken de stad als helden en tieners, bezoek iconische hangplekken uit de show zoals Metropolis High School en Sweet Justice, maar onthul je geheime identiteit niet!

DC Super Hero Girls: Teen Power wordt op 4 juni gelanceerd voor Nintendo Switch.