de Blob 2


de Blob 2

In de Blob 2 willen Comrade Black en de INKT-agenten de wereld weer eens van kleur beroven. Met hulp van Papa Blanc en zijn volgelingen, de Blancs, kunnen Blob en zijn vrienden er flink tegenaan om kleur terug te brengen voor de inwoners van Prisma City.

Fantasie: ga op een kleurrijk avontuur boordevol actie met twaalf nieuwe singleplayer verhaalmissies waarin creatief verven, patronen en muziek de wereld tot leven brengen zoals jij dat wilt.

Kracht: ram met snelheid door muren, spring over wolkenkrabbers en plet INKT-agenten met nieuwe power-ups die je in een Superblob veranderen.

Verkennen: verf je een weg langs ijskoude buitenposten, tropische bio-koepels en verre ruimtestations om de inwoners van Prisma City te bevrijden.

Transformeren: Blob gaat binnen, buiten, boven en onder de aarde op mini-missies en vecht tegen epische eindbazen om kleur en muziek terug te geven aan dit rijke universum.

Delen: betrek je vrienden bij de kleurenrevolutie in gloednieuwe coöperatieve multiplayerspelstanden.

Release info - de Blob 2


Release datum
2018-08-28 00:00:00

Uitgever
THQ Nordic

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAN2GA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, chinese

Genres
platformer

Nintendo Switch eShop prijzen - de Blob 2

¥30.35
RUB 2099.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.