de Blob – Vroege Nintendo DS versie ontdekt

de Blob – Vroege Nintendo DS versie ontdekt

Een niet eerder bekendgemaakte vroege versie van de originele populaire game de Blob is door de ontwikkelaars van de draagbare Nintendo DS-console naar de bekende gaming-YouTuber RebelTaxi gestuurd.

Inhoudsopgave (TOC)

DS-versie?

Helixe was het bedrijf dat oorspronkelijk aan de game werkte, maar uiteindelijk werd het geschrapt en werd het nooit op het platform gepubliceerd. Het vervolg, getiteld de Blob 2, werd echter officieel beschikbaar gesteld voor de Nintendo DS in het jaar 2011. Het is niet helemaal duidelijk wat er gebeurde met Helixe’s versie van de Blob voor de Nintendo DS, maar het is jammer dat het nooit is uitgebracht. aan het publiek. THQ was van plan beide versies van het spel te publiceren. Ik kruis mijn vingers dat RebelTaxi een nieuwe video zal uitbrengen waarin wordt gedemonstreerd hoe de game wordt gespeeld, samen met de rom voor de game.

Over de Blob

Lanceer een revolutie en bevrijd Chroma City van een toekomst zonder kleur door de almachtige I.N.K.T. Maatschappij. Je kunt dit doen door je een weg door het bedrijf te banen, te stuiteren en te breken.

Kleur, moge u lang regeren! Sluit je aan bij de Color Revolutionaries in de strijd tegen kameraad Black en zijn boosaardige arsenaal aan kookplaten, elektrische schokken en inkttorens door lid te worden van het verzet.

Bevrijd The Citizens: Red je dierbaren uit een grijswaardenomgeving door de stad weer tot leven te brengen terwijl je inktkanonnen ontwijkt en I.N.K.T. tanks en inktzwarte krijgers te slim af.

Multiplayer: neem het op tegen maximaal vier andere spelers in actie op gesplitst scherm in acht verschillende spelmodi om de controle over Chroma City over te nemen.

Verf de torenhoge gebouwen, enorme bruggen en gigantische monumenten van Chroma City in je eigen unieke stijl met kleuren, patronen en soundtracks die je maakt met aangepaste opties om je stad te redden.