Death end re;Quest


Death end re;Quest

Death end re; Quest neemt de klassieke turn-based RPG en zet deze op zijn kop, zodat je naar believen kunt springen tussen de RPG-actie van de gamewereld en de onderzoekende visuele nieuwe segmenten van de echte wereld. 

In de gamewereld vechten spelers in meeslepende RPG-gevechten! Schiet vijanden neer en schakel je aanvallen uit met het Knockback-systeem of wissel van gamegenres van RPG naar vechten, schieten, gokautomaat, puzzel en biljart – de keuze is aan jou. Game-ontwikkeling lijkt misschien allemaal leuk en games totdat de scheidslijn tussen fantasie en realiteit vervaagt.

De Nintendo Switch-release bevat alle gratis en betaalde DLC die oorspronkelijk beschikbaar was in eerdere versies, evenals alle originele gamecontent in de Japanse versie.

Verhaal

Arata Mizunashi, een videogameprogrammeur, ontvangt een melding van een e-mail die naar hem is gestuurd door Shina Ninomiya, een collega van hem die bijna een jaar geleden werd vermist. Samen werkten ze aan het creëren van World’s Odyssey (W.O.D.), een meeslepend virtueel landschap aangedreven door adembenemende, ultramoderne technologie. Dat wil zeggen, totdat de verdwijning van Shina de productie stopte. Arata is geschrokken om te ontdekken dat Shina Ninomiya vast zat in “W.O.D.” de hele tijd. Wanneer Arata zich weer verdiept in de coderegels die zijn verlaten project achtervolgen, realiseert hij zich dat zijn spel nu wordt geteisterd door een besmetting met bugs en dat Shina de enige actieve speler is.

Arata ontdekt al snel dat een snode kracht hem ervan weerhoudt Shina uit het spel te halen. Haar enige uitweg? Ze moet het spel voltooien om het perfecte einde te ontgrendelen – een resultaat met een slagingspercentage van 1%. Tijdens hun reis komen ze een hele reeks NPC-personages tegen die de perceptie van de mensheid en A.I.-technologie vertroebelen, en een spannend verhaal in beweging zetten dat vraagtekens plaatst bij de verschillen tussen de virtuele wereld en de onze.

Ze weten niet welke verschrikkingen hen aan beide kanten van het scherm te wachten staan ​​…

Belangrijkste kenmerken

  • Voorbij het geloof: feit of fictie? – Onderzoek de echte wereld in de vorm van een visuele roman om op te lossen wat er onder World Odyssey schuilgaat of duik in World’s Odyssey om de kerkers te verkennen. Elke keuze die zowel in de echte als in de game-modus wordt gemaakt, kan van invloed zijn op wie er nog een dag zal meemaken of wie de duistere waarheden van World’s Odyssey zal ontdekken.
  • Turn-based RPG’s ondersteboven gekeerd – In dit turn-based vechtsysteem kunnen spelers vrij rondlopen en vechten op het slagveld. “Knockback” -vijanden in muren en groepsleden voor extreme combo’s. Verander het tij van de strijd door het genre van de game te veranderen. Gebruik “Field Bugs” verspreid over het slagveld om de corruptie van een personage te vergroten – een belangrijke functie om personages om te zetten in Glitch-modus!
  • Je bent Glitchin ’Out – In de Glitch-modus worden basisstatistieken verhoogd en kunnen nu speciale aanvallen worden geactiveerd! Maar wees op uw hoede, want er zijn nadelen met te veel kracht. Spelers zullen ook karakterspecifieke kerkervaardigheden of “Bug Skills” moeten activeren om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden en verborgen schatten!
  • Verken het eerste deel in deze glitched-out wereld – The World’s Odyssey is nu klaar om onderweg verkend te worden voor Nintendo Switch! Nieuwkomers en veteranen van de serie kunnen het eerste deel van deze hyperrealistische gamewereld doorkruisen met alle gratis en betaalde DLC die oorspronkelijk beschikbaar was in eerdere versies, inclusief het DLC-personage Ripuka!
Ad

Release info - Death end re;Quest


Release datum
2021-04-27 00:00:00

Uitgever
Idea Factory

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAZY2D

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Death end re;Quest

EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
GBP 26.99
EUR 29.99
USD 29.99
¥48.00
AUD 45.0
EUR 29.99
EUR 29.99
CAD 39.89
EUR 29.99
EUR 29.99
CZK 749.0
DKK 225.0
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
MXN 614.8
N/A
NOK 300.0
PLN 120.0
EUR 29.99
PLN 120.0
RUB 2707.0
7,49 €
ZAR 525.0
EUR 29.99
SEK 312.0
CHF 42.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!