Death end re;Quest – Eerste 35 minuten

Death end re;Quest – Eerste 35 minuten

Hoe goed draait de port van Death end re; Quest zichzelf op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 35 minuten bekijken.

Death end re; Quest ziet spelers in de diepten van een verpletterende virtuele wereld duiken om hun opgesloten collega te vinden en te redden!

video
play-rounded-fill

Over Death end re; Quest

Death end re; Quest neemt de klassieke turn-based RPG en zet deze op zijn kop, zodat je naar believen kunt springen tussen de RPG-actie van de gamewereld en de onderzoekende visuele nieuwe segmenten van de echte wereld. 

In de gamewereld vechten spelers in meeslepende RPG-gevechten! Schiet vijanden neer en schakel je aanvallen uit met het Knockback-systeem of wissel van gamegenres van RPG naar vechten, schieten, gokautomaat, puzzel en biljart – de keuze is aan jou. Game-ontwikkeling lijkt misschien allemaal leuk en games totdat de scheidslijn tussen fantasie en realiteit vervaagt.

De Nintendo Switch-release bevat alle gratis en betaalde DLC die oorspronkelijk beschikbaar was in eerdere versies, evenals alle originele gamecontent in de Japanse versie.

Verhaal

Arata Mizunashi, een videogameprogrammeur, ontvangt een melding van een e-mail die hem is gestuurd door Shina Ninomiya, een collega van hem die bijna een jaar geleden werd vermist. Samen werkten ze aan het creëren van World’s Odyssey (W.O.D.), een meeslepend virtueel landschap aangedreven door adembenemende, ultramoderne technologie. Dat wil zeggen, totdat de verdwijning van Shina de productie stopte. Arata is geschrokken om te ontdekken dat Shina Ninomiya vast zat in “W.O.D.” de hele tijd. Wanneer Arata zich weer verdiept in de coderegels die zijn verlaten project achtervolgen, realiseert hij zich dat zijn spel nu wordt geteisterd door een besmetting met bugs en dat Shina de enige actieve speler is.

Arata ontdekt al snel dat een snode kracht hem ervan weerhoudt Shina uit het spel te halen. Haar enige uitweg? Ze moet het spel voltooien om het perfecte einde te ontgrendelen – een resultaat met een slagingspercentage van 1%. Tijdens hun reis komen ze een hele reeks NPC-personages tegen die de perceptie van de mensheid en A.I.-technologie vertroebelen en een spannend verhaal in beweging zetten dat de verschillen tussen de virtuele wereld en de onze in twijfel trekt.

Ze weten niet welke verschrikkingen hen aan beide kanten van het scherm te wachten staan ​​…

Belangrijkste kenmerken

  • Voorbij het geloof: feit of fictie? – Onderzoek de echte wereld in de vorm van een visuele roman om op te lossen wat er onder World Odyssey ligt of duik in World’s Odyssey om de kerkers te verkennen. Elke keuze die zowel in de echte als in de game-modus wordt gemaakt, kan van invloed zijn op wie nog een dag meemaakt of wie de duistere waarheden van World’s Odyssey zal ontdekken.
  • Om beurten RPG’s ondersteboven gekeerd – In dit turn-based vechtsysteem kunnen spelers vrij rondlopen en vechten op het slagveld. “Knockback” vijanden in muren en groepsleden voor extreme combo’s. Verander het tij van de strijd door het genre van de game te veranderen. Gebruik “Field Bugs” verspreid over het slagveld om de corruptie van een personage te vergroten – een belangrijke functie om personages om te zetten in Glitch-modus!
  • Je bent Glitchin ’Out – In de Glitch-modus worden basisstatistieken verhoogd en kunnen speciale aanvallen nu worden geactiveerd! Maar wees op uw hoede, want er zijn nadelen met te veel kracht. Spelers zullen ook karakterspecifieke kerkervaardigheden of “Bug Skills” moeten activeren om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden en verborgen schatten!
  • Verken het eerste deel in deze glitched-out wereld – The World’s Odyssey is nu klaar om onderweg verkend te worden voor Nintendo Switch! Nieuwkomers en veteranen van de serie kunnen het eerste deel van deze hyperrealistische gamewereld doorkruisen met alle gratis en betaalde DLC die oorspronkelijk beschikbaar was in eerdere versies, inclusief het DLC-personage Ripuka!

Death end re; Quest komt op 27 april 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99.

Ad