Flynn: Son of Crimson


Flynn: Son of Crimson

Het vredige en prachtige eiland Rosantica wordt opnieuw bedreigd door een meedogenloos kwaad. De magische barrière tussen Rosantica en The Scourge begint te barsten, waardoor gevaarlijke wezens langzaam weer naar binnen kunnen sijpelen om te proberen het eiland over te nemen. Flynn stuit op deze invasie en ontdekt dat hij het moet opnemen tegen The Scourge om de verspreiding ervan naar Rosantica te stoppen. Vergezeld door zijn mythische metgezel Dex, Guardian Spirit of the Land, wordt Flynn uitgedaagd door het kwaad van The Scourge en zijn machtige opperheer.

Klassieke 2D-actieplatformer

Flynn: Son of Crimson is een handgemaakte 2D-actieplatformgame die je meeneemt op een ontdekkingsreis en conflict terwijl je de kunst van Crimson Energy leert beheersen. Help Flynn en Dex om Rosantica te redden voordat het kwaad van The Scourge zijn huis opeist.

Flynn en Dex

Roep je mythische metgezel en beschermer Dex in tijden van nood en vecht naast haar terwijl je werkt om Rosantica te redden. Dex zal uitblinken in het verpletteren van harde muren en het hakken/bijten van hordes vijanden. Ze is de beste hond waar een jongen als Flynn op kan hopen!

De band tussen Flynn en Dex is er een van vriendschap, wederzijdse bescherming en liefde voor elkaar. Met de dreigende dreiging van The Scourge, stormen Flynn en Dex als eerste de strijd aan.

Verken Rosantica en The Scourge World

Verken Rosantica en zijn unieke regio’s, elk vol met oude mysteries die ontdekt moeten worden. Verzamel relikwieën tijdens je reis en ontdek nieuwe paden terwijl je je een weg naar de overwinning vecht.

The Scourge is een donkere wereld, gevuld met haat, die probeert de schoonheid van Rosantica te besmetten en te vernietigen. Je moet deze sinistere wereld betreden om het op te nemen tegen Zealock, de heer van deze dimensie, en zijn mysterieuze dolkzwaaiende krijger, Rozia.

Omarm de kracht van Crimson Energy

Flynn ontdekt dat hij krachten heeft die hij nooit kende van een afstamming die een mysterie is. Ontdek de kracht van Crimson Energy en help Flynn om dit nieuwe deel van hem onder de knie te krijgen.

The Crimson Blade, een nietje in het arsenaal van Flynn, is het eerste wapen van Crimson-energie dat Flynn in een grote tijd van nood door de godin Sorrell aan Flynn heeft geschonken. Ontgrendel doordringende streepjes en uppercuts om die vervelende vijanden te vernietigen.

De Crimson Axe vereist nauwkeurige timing en voorspelling van de vijand, waarbij de snelle sneden van het karmozijnrode mes worden ingeruild voor een zware windup. Gebruik de bijl om de schilden van je vijand te verpletteren en broze muren te vernietigen om met brute kracht toegang te krijgen tot nieuwe gebieden.

De Crimson Claws zijn een snelle en energieke set wapens die worden gebruikt om vijanden te laten wankelen met een hoge aanvalssnelheid en luchtoverwicht. Laat je innerlijke wilde kat los met unieke muurspring- en spiraalbooraanvallen om vijanden in een snel tempo te verslaan.

Word een echte meester van de elementen

Elementaire magie in de vorm van vuur, ijs en bliksem wordt ontgrendeld door een natuurlijke mutatie met de flora van Rosantica.

Release info - Flynn: Son of Crimson


Release datum
2021-09-15 00:00:00

Uitgever
Humble Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA38JA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, russian, korean, chinese

Genres
action, platformer, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Flynn: Son of Crimson