Flynn: Son of Crimson – Super Rare Games fysieke release

Flynn: Son of Crimson – Super Rare Games fysieke release

Flynn: Son of Crimson krijgt voor het eerst een fysieke release op Nintendo Switch. Om de boxed edition te realiseren, werkt Super Rare Games samen met Humble Games en Studio Thunderhorse.

Flynn: Son of Crimson, een 2D-actieplatformgame, werd in september 2021 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Flynn: Son of Crimson

De fysieke editie van Flynn: Son of Crimson wordt gelimiteerd tot 4.000 exemplaren. Al het bestaande materiaal op de kar wordt meegeleverd, evenals een handboek in kleur, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten.

Een reis van ontdekking en strijd, Flynn: Son of Crimson volgt Flynn, het titelpersonage, terwijl hij traint om de kunst van Crimson Energy te perfectioneren terwijl hij vecht tegen de invasie van The Scourge. In deze mooie 2D-actieplatformgame moet je samenwerken met je mythologische vriend Dex, de Guardian Spirit of the Land, om het prachtige eiland Rosantica te beschermen tegen het kwaad.

  • Omarm de kracht van Crimson Energy – Help Flynn de kunst van Crimson Energy onder de knie te krijgen door verbazingwekkende vermogens te ontdekken die voortkomen uit zijn onbekende afkomst.
  • Een legendarisch arsenaal – Met het Crimson Blade, dash and pierce, de Crimson Axe en de Crimson Claws leveren ze verwoestende precieze treffers en ontketenen ze luchtoverheersing.
  • Een wereld in gevaar – Verken de oude geheimen van Rosantica en ontdek krachtige relikwieën om je te helpen de dodelijke krachten te bestrijden die op je wachten in The Scourge.
  • Een onbreekbare band — Roep in tijden van nood je legendarische vriend, voogd en uitstekende hond Dex op en ga naast haar de strijd aan.
  • Beheers de elementen – Gebruik elementaire krachten zoals vuur, ijs en bliksem om barrières en vijanden op je weg te overwinnen.
  • Handgemaakt avontuur – Dompel jezelf onder in een 2D-wereld vol prachtige bossen, fascinerende koninkrijken en geweldige dieren.

Op 24 maart om 11.00 uur PT / 14.00 uur ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa zal de fysieke editie van Flynn: Son of Crimson beschikbaar zijn voor pre-order.