Gerda: A Flame in Winter


Gerda: A Flame in Winter

Als de sneeuw niet meer valt, zal het kleine Deense dorpje Tinglev niet meer hetzelfde zijn. Bewandel het pad van Gerda terwijl haar rustige leven op zijn kop wordt gezet tijdens de Tweede Wereldoorlog bezetting van haar huis. Kies waar je heen gaat, hoe je handelt en wie je kunt vertrouwen in deze intieme verhalende RPG-lite-ervaring, geïnspireerd op gebeurtenissen uit het echte leven. Hoe ver zou je gaan om je dierbaren te beschermen?

ONTDEK EEN ONVERWACHTE HELDIN

In deze aangrijpende verhaalgestuurde game speel je als Gerda, een verpleegster wiens leven van de ene op de andere dag op zijn kop staat. Een verhaal dat niet in de frontlinie wordt verteld, maar in de intieme setting van het kleine Deense dorpje dat ze haar hele leven heeft gewoond. Alleen gewapend met haar verstand en kennis van haar volk, moet Gerda proberen haar dierbaren te redden terwijl ze trouw blijft aan zichzelf.

NEEM EEN STAND

Elk dilemma is uitdagend en elke beslissing is cruciaal in tijden van onrust zoals oorlog. Maak uw keuzes door een mix van verkenning, dialoog en resource- en relatiebeheer. Je persoonlijkheidskenmerken zijn je vaardigheden in deze unieke verhalende RPG-lite-ervaring en je connectie met anderen bepaalt ook hoe het verhaal zich ontvouwt.

VERTEL EEN ONVERTELDE VERHAAL

Gerda: A Flame in Winter is een verhaal over compassie, gemeenschap en moed, geïnspireerd door ervaringen en gebeurtenissen uit het echte leven. Ontdek een verborgen kant van de geschiedenis en vertel je eigen verhaal.

Ad

Release info - Gerda: A Flame in Winter


Release datum
2022-12-31 00:00:00

Uitgever
DONTNOD Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, russian, spanish

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Gerda: A Flame in Winter

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!