JUMANJI: The Curse Returns


JUMANJI: The Curse Returns

Maak je klaar – de jungle komt je uitdagen! Met elke worp van de dobbelstenen ontsnapt gevaarlijke dieren in het wild de stad in en kan alleen worden gestopt door het midden van het bord te bereiken. Wees voorzichtig, als de jungle jou en je team overweldigt, verliest iedereen!

Kenmerken:

VERZAMEL JE TEAM

Je hebt een volledig team van 4 spelers nodig om de jungle te verslaan. Als je een of twee spelers mist, zullen AI-metgezellen meedoen en lege plekken opvullen. Word Alan, Sarah, Peter en Judy, of de gloednieuwe personages, Coach Holly en Lucas Garcia.

KIES JE TOKEN

Kies je magische Jumanji-token: olifant, neushoorn, krokodil of aap.

GEBRUIK DE GEVAREN

Overleef ontmoetingen met wezens en planten uit de diepste diepten van de Jumanji-jungle. Je zult gigantische muggen, leeuwen, neushoorns, krokodillen en zelfs vleesetende planten tegenkomen. Je moet ook de aanvallen van de legendarische jager, Van Pelt, ontwijken!

SPEEL IN VERSCHILLENDE MODI

Speel in Online Multiplayer of sluit je aan bij een vriend en twee AI-personages in Local-Play Mode, of sluit je aan bij een compleet AI-team in Single Player Mode.

ERVAREN HET BOARDSPEL + KAARTGEBASEERDE STRATEGIE

Duik als eerste in een mash-up van het klassieke bordspel en de snelle kaartgebaseerde strategie. Neem het op tegen jungle-dieren in het wild met een altijd schuifelend kaartspel en stuur elk gevaar terug in het spel. Verbeter je kaartspel tussen de rondes door voor elke keer een andere ervaring.

ONTDEK BRANFORD & WINTERRESORT

Speel je een weg door een kaart met iconische locaties in Brantford, van het Parrish Mansion tot de Sir Sav-a-Lot-supermarkt.

Reis voorbij Brantford! Jungle drums sturen schokgolven door de ijzige vallei van een Winter Resort Map. Verzamel een team, ga een nieuw gevaar aan en verken een feestelijk winterwonderland!

• Speel als AJ de snowboarder en beginnende skiër Yuki Sato!

• Voeg de tokens Mountain Bear en Snow Leopard toe aan je verzameling.

Het is leuk op grote hoogte. Zolang de jungle-trommels geen lawine veroorzaken.

Release info - JUMANJI: The Curse Returns


Release datum
2022-06-13 00:00:00

Uitgever
Marmalade Game Studio

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA5HAA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
party, adventure, board_game

Nintendo Switch eShop prijzen - JUMANJI: The Curse Returns