Jumanji: The Curse Returns – Launch trailer

Jumanji: The Curse Returns – Launch trailer

Marmalade Game Studio heeft een lanceringstrailer uitgebracht voor Jumanji: The Curse Returns, die onlangs voor Nintendo Switch was uitgebracht. Het geeft een extra kijk op het digitale bordspel.

video
play-rounded-fill

Over Jumanji: The Curse Returns

Bereid je voor op een uitdaging uit de jungle! Bij elke worp van de dobbelstenen ontsnapt gevaarlijke dieren in het wild de stad in, en de enige manier om dit te stoppen is door het midden van het bord te bereiken. Wees voorzichtig, want als de jungle jou en je team overweldigt, verliest iedereen!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VORM UW TEAM

Om de jungle te overwinnen, heb je een compleet team van vier spelers nodig. Als je een of twee spelers mist, zullen AI-vrienden meedoen en de leegte opvullen. Neem de rollen over van Alan, Sarah, Peter en Judy, evenals de gloednieuwe personages Coach Holly en Lucas Garcia.

SELECTEER UW TOKEN

Kies een olifant, neushoorn, krokodil of aap als je magische Jumanji-token.

CONFRONTEER DE GEVAREN

Overleef ontmoetingen met monsters en planten uit de laagste diepten van de Jumanji-jungle. Reuzenmuggen, leeuwen, neushoorns, krokodillen en zelfs vleesetende planten wachten op je. Je moet ook Van Pelt, de beroemde jager, ontwijken!

VERSCHILLENDE SPEELMODI

Speel online multiplayer, of Local-Play-modus met één buddy en twee AI-personages, of Single Player-modus met een heel AI-team.

ERVAREN HET BOARDSPEL ALS KAARTGEBASEERDE STRATEGIE

Dompel jezelf onder in een mash-up van het traditionele bordspel met snelle kaartgebaseerde strategie. Neem het op tegen jungle-wezens met een constant geschud kaartspel en breng elk risico terug in het spel. Verbeter je kaartspel tussen de games door voor elke keer een unieke ervaring.

BRANTFORD & WINTERRESORT ONTDEK

Speel je een weg over een kaart met bezienswaardigheden van Brantford, van het Parrish Mansion tot de Sir Sav-a-Lot-winkel.

Ga verder dan Brantford! Door jungle-trommels worden schokgolven door de ijskoude vallei van een Winter Resort-kaart gestuurd. Vorm een ​​groep, vecht tegen een nieuwe dreiging en verken een vrolijk winterparadijs!

• Kruip in de huid van AJ de snowboarder en beginnend skiër Yuki Sato!

• Vul je verzameling aan met de Mountain Bear- en Snow Leopard-tokens.

Het is entertainment op grote hoogte. Zolang de jungle-trommels geen lawine veroorzaken.

Jumanji: The Curse Returns is te koop via de Nintendo Switch eShop. Het ondersteunt Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.