King’s Bounty II


King’s Bounty II

King’s Bounty II biedt een frisse kijk op de veelgeprezen fantasieserie en breidt zijn tactische turn-based gevechten uit om spelers een echt meeslepende RPG-ervaring te bieden die gewicht toevoegt aan al hun beslissingen, of het nu gaat om een ​​leger in de strijd tegen niet-aflatende verschrikkingen, of relaties opbouwen met lokale stedelingen. Beleef een rijke wereld die realisme en fantasie combineert, boordevol meeslepende verhalen, gedenkwaardige personages en morele keuzes in overvloed!

In de mantel van een van de drie helden – elk met hun eigen unieke verhaal – beginnen spelers aan een niet-lineair avontuur in de open wereld in een gedetailleerd en dicht opeengepakt fantasielandschap. Spelers zijn opgesplitst in twee verschillende fasen en doorkruisen het rijk vanuit het perspectief van een derde persoon, gaan op zoek naar missies, verkennen de wildernis en leren de mensen kennen die ze ontmoeten. Wanneer er echter een conflict ontstaat, verschuift het perspectief naar tactische, turn-based gevechten. Spelers moeten vervolgens slim gebruik maken van hun eenheden terwijl ze vechten om te winnen.

Gelegen in de uitgestrekte rijken van Antara, is er een groot gevaar ontstaan. Een mysterieuze bacterievuur is neergedaald tot in de verste uithoeken, waardoor het land en iedereen die daar woont, wordt beschadigd. Vluchtelingen uit de getroffen regio’s zijn aangekomen in het koninkrijk Nostria, waardoor er een tekort aan voedsel en middelen is. Ooit levende zielen, zwerven vervormde wezens nu door het platteland en laten chaos en vernietiging achter. Het land zelf vecht om te overleven, waardoor je beslissingen zwaarder wegen dan ooit tevoren. Hoe ga je Antara’s toekomst vormgeven?

Belangrijkste kenmerken:

  • Interactief en filmisch verhaal
  • Landschap is belangrijk
  • Geen vlakke arena’s
  • Nieuw systeem voor karakterontwikkeling
  • Unieke squadrons
  • Tactische diepte op het slagveld
  • Unieke mix van realisme en fantasie

Release info - King’s Bounty II


Release datum
2020

Uitgever
1C Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAXTSA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, russian, spanish

Genres
rpg, strategy
Ad