King’s Bounty II Speciale Edities en Pre-Order Bonus aangekondigd

King’s Bounty II Speciale Edities en Pre-Order Bonus aangekondigd

Uitgever Koch media en ontwikkelaar 1C Entertainment hebben nieuwe details gedeeld over de speciale edities en pre-orderbonussen van King’s Bounty II.

De winkelversie van de game zal beschikbaar zijn in twee edities: The Day One Edition en de King Collector’s Edition, terwijl de digitale versie beschikbaar zal zijn in drie edities: de Day One Edition, Lord’s Edition en Duke’s Edition. Deze edities worden allemaal op 24 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.

YouTube video

Day One Edition-pakket

Alle hierboven genoemde versies bevatten een “Day One Edition Pack” met speciale in-game bonussen als volgt:

 • Gepantserd prinsessenschild
 • Elite Guard Premium-pakket
 • Vuurhandgolems
 • Hounds of War Warhorse
 • Vlammende Adelaars

U vindt hieronder een overzicht van de unieke kenmerken van elk van de andere edities:

Lord’s Edition (digitaal)

The Lord’s Edition, alleen beschikbaar voor digitale pre-order, wordt geleverd met een hele reeks extra content bovenop de hoofdgame, waaronder de Rod of Deception, Frosthammer, Staff of Harmony, Tyrant’s Sword, Armor of the Hollow en “Helden en schurken Premium-pakket.”

Duke’s editie (digitaal)

The Duke’s Edition is alleen beschikbaar voor Steam- en Epic Games Store-leden en bevat de hoofdgame, alle downloadbare content van de Lord’s Edition, een exclusief digitaal artbook en de originele soundtrack van King’s Bounty II.

Met een echte koningskroon, een dubbelzijdige poster, een hardcover artbook van 36 pagina’s en de soundtrack. Pre-orders voor de King Collector’s Edition zullen zeer binnenkort beschikbaar zijn.

Over King’s Bounty II

King’s Bounty II biedt een nieuwe kijk op de veelgeprezen fantasieserie en breidt zijn tactische turn-based gevechten uit om spelers een echt meeslepende RPG-ervaring te bieden die gewicht toevoegt aan elke beslissing, of het nu gaat om het leiden van een leger in de strijd tegen niet-levende gruwelen, of het opbouwen van relaties met lokale stedelingen. Ervaar een rijke wereld die realisme en fantasie combineert, gevuld met meeslepende verhalen, gedenkwaardige personages en morele keuzes in overvloed!

Als een van de drie helden, elk met hun eigen unieke verhaal, beginnen spelers aan een niet-lineair, open-wereldavontuur in een gedetailleerd en dicht opeengepakt fantasielandschap. Opgesplitst in twee verschillende fasen, doorkruisen spelers het rijk vanuit het perspectief van een derde persoon, speuren ze speurtochten op, verkennen ze de wildernis en leren ze de mensen kennen die ze ontmoeten. Wanneer er echter een conflict ontstaat, verschuift het perspectief naar tactische, turn-based gevechten. Spelers moeten dan slim gebruik maken van hun eenheden terwijl ze vechten om te winnen.

In de uitgestrekte gebieden van Antara is een groot gevaar ontstaan. Een mysterieuze plaag is neergedaald in de verste uithoeken, die het land en iedereen die daar woont, bederft. Vluchtelingen uit de getroffen regio’s zijn begonnen aan te komen in het koninkrijk Nostria, waardoor er een tekort aan voedsel en hulpbronnen is. Ooit levende zielen, nu zwerven door bacterievuur vervormde wezens over het platteland en laten ze chaos en vernietiging achter in hun kielzog. Het land zelf vecht om te overleven en geeft je beslissingen meer gewicht dan ooit tevoren. Hoe ga je de toekomst van Antara smeden?

Belangrijkste kenmerken:

 • Interactief en filmisch verhaal
 • Landschap is belangrijk
 • Geen platte arena’s meer
 • Nieuw karakterontwikkelingssysteem
 • Unieke squadrons
 • Tactische diepte op het slagveld
 • Unieke mix van realisme en fantasie