Knockout City™


Knockout City™

BINNENKORT: Werk samen met rivaliserende Crews in Knockout City ™, waar je de score verrekent met EPIC DODGEBALL BATTLES. Zet je schrap voor waanzinnig plezier en intense competitie in een geheel nieuwe kijk op teamgebaseerde multiplayer-games.

Pas je personage aan en vorm een ​​Crew met vrienden om je Knockout City-overname te starten. Schakel tegenstanders uit met trickshots en gecoördineerd teamwerk terwijl je ballen ontwijkt en vangt die over de kaart vliegen. Geen bal? Geen probleem! Je kunt letterlijk een balletje slaan, in de handen van een teamgenoot rollen en het ultieme wapen worden!

Een verscheidenheid aan bizarre balsoorten, locaties en spelmodi houden het spannend. Bovendien introduceert elk seizoen nieuwe kaarten, soorten ballen, beloningen, evenementen en uitdagingen! Gooi, vang, pas, ontwijk en pak je een weg naar trefbaldominantie!

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

Waanzinnig en leuk – Heers over de stad met razendsnelle multiplayer-matches met verbluffende trefbalmechanica. Verhoog je aanval door te passen om trefbalken te versterken, je tegenstanders aan te vallen met een verscheidenheid aan gespecialiseerde ballen, of op elk moment te “balling up” om door teamgenoten gegooid te worden!

Crew Up – Stel een All-Star trefbalploeg samen met je vrienden voor multiplayer-wedstrijden in een naadloze cross-play-ervaring! Schakel samen tegenstanders uit in 3v3-, 4v4- of free-for-all-wedstrijden. Pas, gooi en strategiseer om als team te domineren en onderscheidende beloningen voor alleen Crew te ontgrendelen!

Bepaal je stijl – Laat je status en unieke look zien door middel van personage- en crewontwerpen met uitgebreide opties voor het maken van personages. Pas je uiterlijk, uitrusting en houding aan, van lichaamstype en kapsel tot een aangepast zweefvliegtuig en bemanningsvoertuig om animaties te winnen, te verliezen en te beschimpen.

Neem het op tegen Knockout City – Vecht het uit met andere Crews op dynamische kaarten overal in de stad. De speciale kenmerken van elke kaart maken van elke wedstrijd een intense, onverwachte ervaring. Trefbal gedijt goed in steegjes met pneumatische buizen, op daken van wolkenkrabbers, over drukke straten – en zelfs op de plaatselijke hamburgertent en bouwplaatsen. Terwijl je trefbalken ontwijkt, moet je opletten voor bewegende auto’s, vallende daken en zelfs een sloopkogel.

Opvallend fris en toch vertrouwd – Het is gemakkelijk op te pakken en te spelen dankzij de vertrouwde besturing, maar oefenen is de sleutel om kampioen te worden. Op een gelijk speelveld onderscheiden alleen de meest bekwame ballers zich van de massa. Gebruik je kennis om de fijne kneepjes van het spel onder de knie te krijgen voor spectaculaire KO’s.

Blijf op de hoogte voor details over aankomende bètatests, tijdelijke evenementen en meer!

Release info - Knockout City™


Release datum
21-05-2021

Uitgever
Electronic Arts

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA2VHA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
adventure, fighting, shooter, action
Ad