Knockout City – Stopt op 6 juni 2023

Knockout City – Stopt op 6 juni 2023

Valen Studios heeft aangekondigd dat ze de “dodgebrawl”-game Knockout City, die gratis te spelen is, stopzetten.

De aankondiging komt iets minder dan anderhalf jaar nadat de game gratis te spelen werd en nadert bijna twee jaar na de eerste release van de game in februari 2021. Deze beslissing is genomen omdat de makers blijf uitvinden en ga verder met “wat er daarna komt in de Knockout City-wereld”, volgens een lang bericht dat op de officiële website is geplaatst.

video
play-rounded-fill

Beëindiging

Het negende en laatste seizoen van de game begint op 28 februari 2023 en duurt in totaal honderdvierentwintig dagen. Deze dag is ook de laatste dag dat de game in-game aankopen kan verwerken.

Hierna wordt de game definitief van de markt gehaald op 6 juni 2023. De game is niet langer speelbaar op Switch wanneer alle servers zijn verwijderd en spelers hebben er geen toegang meer toe. Valen bereidt zich voor op de productie van een gratis “Private Hosted Server”-versie van de game voor pc-gamers, waardoor de game op zijn minst op één platform kan blijven bestaan.

Over Knockout City

Je kunt roem verdienen door te gooien, vangen, passen, ontwijken en tackelen.

“Knokkers van over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan de hectische, non-stop actie van dodgebrawl nu Knockout City gratis beschikbaar is om te spelen.

Je kunt de score vereffenen met epische trefbalgevechten in Knockout City, waar je een team kunt vormen met leden van vijandige Crews en de strijd met hen kunt aangaan. Er is een geheel nieuwe benadering gekozen voor het genre van teamgebaseerde multiplayer-games, dus bereid je voor op waanzinnig plezier en felle rivaliteit.

Begin je invasie van Knockout City door je personage te personaliseren en een crew samen te stellen met je vrienden. Terwijl je bukt en ballen verzamelt terwijl ze over het bord vliegen, moet je tegenstanders uitschakelen met trickshots en georganiseerde samenwerking. Wat, geen bal? Geen probleem! Je kunt jezelf in wezen in een bal wikkelen, deze doorgeven aan een vriend en deze vervolgens gebruiken als het ultieme wapen!

Het spel wordt interessant gehouden door de toevoeging van een breed scala aan bizarre balvarianten, locaties en spelinstellingen. Bovendien worden er met elk nieuw seizoen nieuwe kaarten, balsoorten, prijzen, evenementen en uitdagingen toegevoegd! Je pad naar suprematie in trefbal vereist dat je gooit, vangt, passt, ontwijkt en tackelt.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

• Bliksemsnelle multiplayer-gevechten met verbluffende trefbalfuncties stellen je in staat om de stad te regeren terwijl je je uitleeft in dit hectische en leuke spel. Verhoog je aanval door op elk moment een bal omhoog te gooien om door teamgenoten te worden gegooid, door te passen om trefballen te versterken, je tegenstanders aan te vallen met een reeks gespecialiseerde ballen of je tegenstanders aan te vallen met een verscheidenheid aan trefballen!

• Bemanning – Vorm een ​​All-Star Dodgeball Crew met je vrienden om te strijden in online wedstrijden in een cross-play-omgeving die volledig naadloos is! Werk samen in periodes van 3 tegen 3, 4 tegen 4 of vrij voor iedereen om je tegenstanders te verslaan. Gebruik de passen, gooien en strategische vaardigheden van je team om dominantie te bereiken en unieke geschenken te krijgen die alleen beschikbaar zijn voor bemanningsleden.

• Definieer je stijl – Pronk met je prestaties en creëer een geheel eigen stijl door je personage en je bemanning aan te passen met behulp van de vele personageaanpassingskeuzes. Personaliseer je uiterlijk, uitrusting en gedrag door zaken als je lichaamstype en kapsel te veranderen, evenals je zweefvliegtuig, bemanningsvoertuig en win-, verlies- en beschimpingsanimaties.

• Neem het op tegen Knockout City, waarin je crew het opneemt tegen die van andere spelers op verschillende steeds veranderende maps verspreid over de stad. Door de unieke kenmerken van elke kaart is elke wedstrijd een spannend en onvoorspelbaar avontuur. Het spel trefbal wordt overal gespeeld, van daken van wolkenkrabbers tot steegjes met luchtslangen tot midden in drukke straten en zelfs op de buurtburgertent en bouwplaatsen. Pas op voor bewegende auto’s, vallende daken en misschien een paar sloopkogels terwijl je trefballen in dit spel ontwijkt.

• Bediening die intuïtief en snel op te pakken is, waardoor het eenvoudig is om meteen te beginnen met spelen; maar consistente oefening is nodig om de hoogste niveaus van het spel te bereiken. Als iedereen op hetzelfde niveau speelt, onderscheiden alleen de balspelers met het hoogste talent zich van de rest van de menigte. Gebruik je expertise om een ​​expert te worden in de nuances van het spel om geweldige knock-outs te scoren.”