Pokémon: Let’s Go, Pikachu!


Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Een spannende nieuwe Pokémon-RPG voor de Nintendo Switch!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! brengen de ervaring van een klassieke Pokémon-RPG naar de Nintendo Switch. De games hebben een gameplay die erg toegankelijk is voor nieuwe spelers, maar die ook doorgewinterde trainers op het puntje van hun stoel houdt.

Deze games bevatten ook een multiplayerstand, dus je kunt nu samen met een vriend op avontuur! Bovendien is er een sterke connectie tussen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! en Pokémon GO, dus spelers van de mobiele game kunnen hun geluk niet op.

video
play-rounded-fill

Vang Pokémon als nooit tevoren!

De Poké Ball Plus (apart verkrijgbaar) is een apparaat in de vorm van een Poké Ball waarmee je Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! kunt spelen in plaats van met je Joy-Con. Je kunt in de game bijvoorbeeld Poké Balls gooien door een gooibeweging te maken! Naast de bewegingsbesturing kan het apparaat verschillende kleuren weergeven, trillen en geluiden afspelen.

Met de Poké Ball Plus kun je ook een van je favoriete Pokémon uit deze games meenemen voor een wandeling in de echte wereld. De Poké Ball Plus werkt zelfs als een Pokémon GO Plus als je Pokémon GO speelt.

Release info - Pokémon: Let’s Go, Pikachu!


Release datum
2018-11-16 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
GAME FREAK

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPADW2A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, korean, chinese

Genres
rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Pokémon: Let’s Go, Pikachu!