Ontspannende Nintendo Switch-games om je te helpen ontspannen

Ontspannende Nintendo Switch-games om je te helpen ontspannen

Er zijn tal van Nintendo Switch-games die je hart sneller doen kloppen en adrenaline laten pompen. Maar wat als je in plaats daarvan wilt ontspannen en tot rust wilt komen?

Gelukkig heeft de enorme bibliotheek van de Nintendo Switch je gedekt, met tal van opties om je te helpen relaxen en te ontstressen. Je vindt er rollenspellen, platformgames, avonturengames en meer, allemaal met verschillende ontwerpesthetiek die een gevoel van rust oproepen.

Maak je klaar om te ontspannen!

Of je nu de voorkeur geeft aan de gepixelde kunststijl van Stardew Valley of de handgeschilderde schoonheid van Ori and the Blind Forest, er is hier voor elk wat wils. Dus leun achterover, ontspan en bekijk enkele van deze opties hieronder.

Stardew Valley

Stardew Valley

In Stardew Valley, kruip je in de huid van een boer die het oude boerenperceel van hun grootvader in Stardew Valley heeft geërfd. Je moet de boerderij in zijn oude glorie herstellen door gewassen te verbouwen, dieren te fokken en interactie te hebben met de dorpelingen in de stad.

De game bevat een uitgebreide reeks opdrachten, met verschillende doelen die moeten worden voltooid om verder te komen in het verhaal.

Bear and Breakfast

In Bear and Breakfast speel je als een beer die probeert een succesvolle bed & breakfast-onderneming te runnen. Je moet maaltijden voor je gasten koken, het huis opruimen en ze tevreden houden tijdens hun verblijf.

De game bevat verschillende niveaus op verschillende locaties, zoals een bos, bergen en zelfs de ruimte!

Carto

In Carto speel je als een jong meisje dat haar weg naar huis probeert te vinden. Ze verdwaalt in een vreemde wereld en moet haar vaardigheden om kaarten te maken gebruiken om haar weg terug te vinden. Verwacht een innovatieve gameplay-mechaniek waarbij je de stukken van de kaart opnieuw moet rangschikken om verder te komen.

VA-11 HALL-A ABZU

In VA-11 HALL-A speel je als barman die drankjes serveert aan verschillende interessante personages. Je moet naar hun verhalen luisteren en ze het perfecte drankje maken dat bij hun stemming past.

De game heeft een retro pixelart-stijl en een geweldige soundtrack.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town

In Story of Seasons: Friends of Mineral Town speel je als een boer die de taak heeft om voor de boerderij te zorgen terwijl de eigenaar weg is. Verbouw gewassen, verzorg dieren en communiceer met de dorpelingen in de stad.

Je vindt er een breed scala aan activiteiten om je bezig te houden, en je kunt zelfs trouwen en kinderen krijgen!

ABZÛ

ABZU n ABZÛ speel je als een duiker die de diepten van de oceaan verkent. Ontdek nieuwe vissoorten en ontdek de mysteries van de onderwaterwereld. Voor de meest mooiste game art-stijl en ontspannende gameplay die er is, moet je deze bekijken.

Night in the Woods

In Night In The Woods speel je als een jonge vrouw die is teruggekeerd naar haar geboorteplaats nadat ze is gestopt met studeren. Verken de stad, ontmoet nieuwe mensen en ontdek de mysteries die in de stad plaatsvinden.

Het verhaal is uitstekend en bevat prachtige personages.

Captain Toad: Treasure Tracker

In Captain Toad: Treasure Tracker speel je als Captain Toad die op een missie is om schatten te vinden. Los puzzels op en ontwijk vijanden om de schat te bereiken. De game bevat veel verschillende niveaus op verschillende locaties, zoals een woestijn, een bos en zelfs in het kasteel van Bowser!

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild, werpt je in de wereld van Link, die wakker wordt uit een slaap van 100 jaar en ontdekt dat de wereld is veranderd. Hij moet de open wereld verkennen, vijanden verslaan en puzzels oplossen om de prinses te redden.

Verwacht een uitgestrekte wereld om te verkennen en unieke gameplay-mechanismen, zoals de mogelijkheid om elk oppervlak te beklimmen.

Untitled Goose Game

In de Untitled Goose Game speel je als een gans die chaos probeert te veroorzaken in een klein dorp. Honk je een weg door de levels en voltooi doelen zoals het stelen van een boterham van een kind of het terroriseren van de dorpelingen. Dit spel zal met zijn dwaze capriolen voor wat gelach zorgen.

Firewatch

In Firewatch kruip je in de huid van Henry, een uitkijkpost voor vuur die is toegewezen om over Shoshone National Forest te waken. Nadat hij vreemde gebeurtenissen in het gebied heeft ontdekt, begint Henry op onderzoek uit te gaan, waardoor hij een samenzwering ontdekt die de levens van iedereen in het bos bedreigt.

Pokémon Let’s Go

Pokémon Let’s Go is een rollenspel-videogame uit 2018, ontwikkeld door Game Freak en uitgegeven door The Pokémon Company. Het is een remake van de game Pokémon Yellow uit 1998 en maakt deel uit van de zevende generatie van de Pokémon-videogameserie.

De game is op 16 november 2018 uitgebracht voor de Nintendo Switch. GRIS

Gris

Speel als Gris, een jong meisje dat haar kleuren heeft verloren. Ze moet door een vreemde wereld reizen om ze terug te vinden.

De game is sterk gericht op verkenning, met weinig gevechten of puzzels. In plaats daarvan moet de speler vertrouwen op de vaardigheden van Gris om te platformen en haar weg door de wereld te navigeren.

Ga naar buiten en ga spelen

Kortom, de Nintendo Switch heeft voor elk wat wils, ongeacht je leeftijd, welk genre games je leuk vindt of hoe je wilt spelen.

Dus als je niets speelt om je te ontspannen, wat weerhoudt je er dan van om dat te doen? Ga erop uit en sluit je aan bij de meer dan 110 miljoen Nintendo Switch-bezitters, want je zult zeker iemand vinden met dezelfde interesses.

Ad