Pokkén Tournament DX


Pokkén Tournament DX

Neem het gevecht overal mee naartoe en daag iedereen uit met Pokkén Tournament DX, een intense Pokémon-vechtgame voor Nintendo Switch!

Spring meteen in de strijd

Bestuur twintig Battle Pokémon en gebruik een reeks krachtige aanvallen in bloedstollende wedstrijden! Roep hulp in van Support Pokémon om je bij te staan in een gevecht en gebruik vervolgens de unieke Burst Attack van je Pokémon om jezelf omhoog te werken in het klassement. Dankzij het intuïtieve gevechtssysteem van Pokkén Tournament DX kan iedereen een Joy-Con oppakken en zijn favoriete Pokémon gebruiken.

Preview Image

Vecht waar en wanneer je wilt

Met de Nintendo Switch kun je thuis of onderweg de strijd aangaan om de kampioen van de Ferrum League te worden! Deel een Joy-Con met een vriend en speel spectaculaire gevechten van één tegen één waar, wanneer en met wie je maar wilt. Pokkén Tournament DX kan gespeeld worden in alle Nintendo Switch-speelstijlen (tafelstijl, tv-stijl en handheldstijl), dus speel zoals je zelf wilt.

Nieuwe Pokémon mengen zich in de strijd

Leer de vechtstijlen van nieuwe Battle Pokémon, waaronder Croagunk, Scizor, Empoleon en Darkrai, evenals de nieuwe vechter Decidueye uit Pokémon Sun en Pokémon Moon. Meer dan twintig Battle Pokémon, waaronder de gehele selectie Pokémon uit de Wii U-versie van Pokkén Tournament, zijn vanaf het begin beschikbaar.

Daag je tegenstanders uit

Naast de Ferrum League bevat Pokkén Tournament DX ook nieuwe spelstanden om je vrienden uit te dagen in verhitte gevechten. Ga de strijd aan met drie van je favoriete Pokémon in Team Battle, terwijl je je favoriete gevechten opneemt en vervolgens uploadt met de nieuwe herhalingsfunctie. Ga de strijd aan terwijl je onderweg bent of ga online op zoek naar tegenstanders in de nieuwe spelstand Group Match.

video
play-rounded-fill

Gratis demo** nu verkrijgbaar

Er is nu een gratis demo van Pokkén Tournament DX verkrijgbaar! Deze kun je downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Release info - Pokkén Tournament DX


Release datum
2017-09-22 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
BANDAI NAMCO Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPBAAYA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian

Genres
fighting

Nintendo Switch eShop prijzen - Pokkén Tournament DX